Corect!! dar vezi tu care este treaba... toata lumea inceraca sa obtina o viteza cit mai mult in fiecare treapta si in consecinta apasa pe acceleratie mai mult decit este necesar ceea ce duce inevitabil la un consum mai mare (iar motorul micut ca si cilindree si masina destul de grea sint inca doi factori care duc la un consum crescut in comparatie cu Loganurile cu motoare de 1.6).
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
La Prestige mers cu 90-100 km/h are un consum de 5.5-5.6 max.Pe autostrada mers cu 130-140 km/h consum 7.3-7.5%.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by laserlock38 litri .....620 de km facetzi si voi calculelele :P filtru si evacuare sport
CRAIOVA //SIMERIA si retur....viteza intre 100 si 120 km/h
facem noi calculele. dar pana atunci postasi un consum de 1.4 MPI in topicul de 1.6 16v. din profil se pare ca ai 1.4, nu?
pune si poze cu filtru de aer daca zici ca ti-ai pus.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Originally posted by ChristnachtLa Prestige mers cu 90-100 km/h are un consum de 5.5-5.6 max.Pe autostrada mers cu 130-140 km/h consum 7.3-7.5%.
Comment
-
Am fost la munte in weekend, Bucuresti - Sinaia, vineri noaptea, liber, 120-155 km/h fara detector a nu stiu cata oara si in continuare fara nici o amenda si am obtinut un consum de 9.5
La intoarcere am mers potolit fiind duminica si pe timp de zi (aglomeratie+politie multa), 90-110 km/h, consum 6.
Depinde foarte mult de cat de turat e motorul si inca ceva, la ducere am infruntat un vant teribil pe cand la intaorcere nu se misca nici o frunza.
Masina consuma in limite normale desi se simte ca trebuie schimbat uleiul, consumul a crescut cu aproximativ 1 litru fata de perioada cand aveam doar 5000km, acum avand 9500
Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Daca chiar nu te grabesti si vrei sa asculti o melodie pana la sfarsit chair nu te grabesti, si poti sa mergi si la consum cu ea, dar cand calci pedala si vezi ca ai si ceva rezulate e placut si daca te mai si simti comod in ea e si mai bine si apesi iar pedala. De mentionat, pedala se savureaza cel mai bine cand nu bate vantul, care are o pondere destul de mare in consum avand in vedere aerodinamica pe care toti o stim.Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
Comment