If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mda..niciodata nu am inteles cum au ei consum de sub 8 unii chiar sub 7 IN oras..:|cand eu am peste 9:|..in afara nu contrazic pe nimeni, am avut si 5,4:|(afisa pe CB)
Depinde de traficul urban din zona.Pitestiul eu zic ca e destul de dezcongestionat in comparatie cu altele,de ceva vreme...si e loc de mai bine.Se pare ca giratoriile fluidizeaza traficul in mod natural...si consumul masinilor vorbeste despre asta
Deci, clar.....povesti!
Hai sa fim seriosi.....sau, poate a "nimerit" el (colegul mumus) hibridul scos de astia de la Dacia!
Cum dreaq sa ai 6.2 in conditiile spuse ???
eu va invit la plimbare in brasov... dar daca scot sub 7 in conditii de mers cu restu turmei... imi faceti plinu la masina.
Eu te cred(desi nu am reusit sa ating extrema consumului de care spui,in conditiile respective,marturisesc ca la valorile alea nici mie nu imi prea vine sa cred,dar cum nu sunt expert ...banuiesc ca e adevarat,nu vad ce motive ai avea sa bagi in ele )...nu daia,dar de ceva timp nu am mai vazut la masina mea consum peste 7 in oras.
Cred ca unii se vaita de consum mare,dar nu iau in calcul mai multi factori cum ar fi: stil de mers,turat excesiv,modificari aduse masinii/motorului pentru un plus de putere,benzina proasta,nelipsitele cozi la semafoare,diferite dotari activate in timpul mersului,nr. persoane in masina,bagaje,drum prost...din astea,marunte marunte,dar aduc un aport de 0 virgula ceva la consum si se strang.
Ieri pe valea Muresului 5 persoane,mers constant 110,iar in localitati 70,80.La plecare am avut un 6.5,iar cand m-am intors ce-i drept cu masina incarcata la maxim si cu depasiri in 5000 de ture,a trecut bine de 7 aproape de 8
Bre Kelemen, daca ne inviti asa cum m-ai invitat pe mine sa vad ce pot cauciucurile Kormoran...
Si eu iti scot in oras pe o distanta de 20 de km, 6. Insa la o viteza medie de 35 km/h.
Spune viteza medie afisata pe bord.
Ieri pe valea Muresului 5 persoane,mers constant 110,iar in localitati 70,80.La plecare am avut un 6.5,iar cand m-am intors ce-i drept cu masina incarcata la maxim si cu depasiri in 5000 de ture,a trecut bine de 7 aproape de 8
Dle de mult timp n-am mai prea vazut un om sincer pe subiectu asta
In conditiile date de tine, cam asa este consumul.
Mie la ultimul drum extraurban mi-a luat ~7,3% (135 km parcursi), ici colo cate un 140/h, ici colo cate un 5500-6000 rpm...asa mai ''stil Tavi''.
PS: Oooo scuze, n-am vrut sa fac pe nimeni mincinos, doar ca motorul tau chiar e in parametrii, nu ca la altii n-ar fi...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment