Zgomote Ciudate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cel mai sfant lucru sa rezolvati prb cu zgomotele la usi bagati vasilina in incuietorile de pe fiecare usa la mine a mers si nu se mai aude nici un zgomot in usi. bafata

Comment

Am si eu un huruit destul de urat de la 60km/h in sus...!

Se aude un huruit caintru avion...m-am gandit k s-ar putea sa fie de la eleron...dar cu timpul vad k s-a accentuat acest zgomot...ar mai putea vace ceva un zgomot asemanator (rulmenti , cuitia de viteze...)???

Comment

miulescu nu este decat pomoa de servodirectie can misti volanul intra normal in sarcina si scade turatia motorului ai pompa hidraulica

anubarak ai inversat cumva rotile? daca nu posibil sa ai ceva uzuri la rulmenti, placute, tamburi suspenda pe rand rotile si invarte de ele si asculta-le eventual trage de ele sa vezi daca nu ai jocuri
        Last edited by radu cornel; 19 January 2011, 15:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ms...am sa incerc sa vad poate scap de huruitura aia..!

Este foarte enervant la drum lung sa iti huruie ceva.....si asta se aude cel mai tare la 90-95-100 km/h in rest este un sunet placut...si de aceea credeam ca este eleronul !

Comment

Se aude la capacul de la volan, de sub kilometraj, un tacait persistent, stie cineva ceva? eu pana akum am gasit 2 solutii, ori ii dau un pumn si tace pana la prima groapa, sau dau muzica mai tare.... dar o solutie permanenta.. stiti?

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google