Zgomote Ciudate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomote Ciudate

Salut baieti,
    trancane rau in spate pe la usi sau porbagaj, am cam 40000km si am inteles ca ar fi de la plasticele alea rotunde de la inchuietori.

Schimba-le sau da-le niste banda adeziva. Daca mai face trebuie sa umbli in stalpii ditre usi,dai jos plasticul de pe stalp si cauti o tablita pe care o scoti. Dar mai intai trebuie sa identifici preci de unde vin zgomotele
    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
    Andreea Trifu

Comment

Aham ms frumos

Comment

Eu am niste zgomote ciudate pe stanga spate.. Cand merg pe drum cu denivelari, ca pe sosea nu-i nimic. Am crezut ca e de la cric ca nu l-am prins bine dar l-am scos si tot asa face. Si a mea are 55000 km dar se simte cam tot dupa 40 de mii. Ma intreb daca avem aceeasi problema...Ady_en

Comment

Dap posibil sa avem cam aceeasi problema dar nici nu imi pot da seama exact de unde vine si ma dispera in fine daca afli ceva sa scrii si u pe forum ..Ms ..

Comment

Vezi sa nu fie de la cuplele centurilor din spate...
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am incercat cu banda dar...Face la fel "k o caruta" si mu-mi pot da seama de unde ...
              eu sunt din db si nu se organizeaza intalniri pe la noi o sa incerc sa iau legatura cu cei de la Ploiesti poate particip si eu la o intalnire...;)

Comment

Ai incercat sa vezi daca e de la cuplele centurilor?

Comment

Ady_en pai daca esti din dambovita se explica... Ca si mie tot de la drumurile din dambovita mi se trage... Am declarat azi DN 72 drumul oaselor. Sa nu care cumva sa mearga vreunu pe Ploiesti-Targoviste in mod direct ca isi rupe masina. La mine a inceput sa zdrangane ceva pe stanga fata la usa... Si mai nou am observat u stupoare ca mi s-a desprins chederul de jos de la parbriz...Jentile cam la 3-4 saptamani le duc la indreptat... Mai ales pe cele de pe fatza... Le plang de mila celor cu alt gen de masini, Loganul se comporta admirabil pe drumuri proaste, toata stima! Dar are si el limitele lui...

Comment

Lasa, ca nici DN1A nu e mai prejos. Mai ales in localitati... Oricum, toate drumurile sunt stricate in DB, dar vad ca se asfalteaza drumuri laterale in loc sa se asfalteze principalele.

Comment

Andrei, singurul drum bun in DB la standarde nationale este dn71 Bucuresti-Targoviste. Atat. Ca DN71 continua si pana la Sinaia dar acolo nu mai e chiar asa bun...Tu daca esti din Bucuresti ai noroc daca vrei sa ajungi la TGV ca e drumul super. Celor din Ploiesti sau imprejurimi le recomand cu caldura varianta Ploiesti-Baicoi(DN1) urmata de Baicoi-Floresti-Moreni care este super fiind asfaltat proaspat in jud Prahova, apoi Moreni-Targoviste care e acceptabil. Se ocoleste vreo 8 km dar se merge decent...
                      Scuze de offtopic, dar macar sa nu mai pateasca si altii ce am patit eu azi...

Comment

Mmmda eu sunt la fac in ploiesti si o iau numai pe baicoi ca au asfltat drumu de 2 ori in decurs de 1 an pe cand in db jale si prostie mare defapt nesimtire imi vine sa ai pun sa-mi plateasca ratele la masina ....

Auziti mai am o mare intrebare la voi
                        cand decuplez ambreaju indiferent daca este in viteza sau nu se aude motori tare de parca zici ca e pe motorina desi e 1.4 mpi am fost cu ea la service si au zis ca e un zgomotb tehnic al cutiei de viteze ...Masina e inca in garantie si mi-e sa nu fi zis asa doar sa scape de me....Voi ce parere aveti ...Ms

Nu e nimeni de prin db pe forum poate facem si noi intalniri ceva ? Ca dinn cate am vazut eu cel mai aproape e ploiestiul

@andrei tre sa scot bancheta pt cuplete? Mie m-i se pare ca ar fi de pe undeva de sub masina pe la punte roti nici nu stiu ca face asa dupa ce am luat-o de la service am impresia ca mi-a schimbat piee de pe ea dar cum nu i-am facut semne nu ma pot certa cu nimeni....Si scuze ca v-am stresat cu atatea intrebari...Ms de intelegere
                        Last edited by andrei; 14 July 2008, 11:19.

Comment

Zgomotul de la ambreiaj e normal, asa fac toate.
                          Cuplele centurilor sunt cele in care intra centurile din spate, nu trebuie sa scoti bancheta ci doar sa pui pe cineva sa stea in spate sa vada daca se aude de acolo.

Comment

sall am un logan din 2006 are 85000km si de curand am schimbat capetele de bara planetarele pivotii si un brat inferior cel din stanga plasticurile de sub proiectoare deoarece erau rupte masina este ok acuma merge super dar pe drum denivelat se aude un zdranganit in habitaclu pe care l-am depistat ca ar fi undeva in stalpii din mijloc unde sunt centurile de siguranta pt locurile din fata mai era ceva pe sub bord dar alea am reusit sa le rezolv ma poate ajuta cineva si pe mine cu stalpii va rog si anume ce ar putea fii? a mai intampinat careva aceasta problema? cu respect va multumesc

Comment

Zgomot usi

Am un logan din 2006 cu 43000 de km reali in bord,si se aude un zgomot la stalpul lateral din stanga acolo unde se inchide usa din fata.daca deschid usa in mers nu se mai aude...cand o inchid la loc,iar incepe:-??

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google