Zgomote Ciudate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si la mine zdrangane ceva in portiere!Ma dispera de mor!!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

salut in interiorul usilor este un fel de cutie cu mai multe camere menita sa absoarba socurile(culmea ca ea produce zgomot) ori o dai jos ori o prinzi mai bine.stima

Comment

La revizia de 40000 km mi-au intors plasticurile alea de la usi si nu a mai zdranganit 1 luna!! De unde cumpar plasticurile alea??!Ca de reprezentanta nu mai vreau sa aud!!!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Da-le drac', grseaza-le, pune un rand de banda izolatoare (dar nu mai mult) peste ele si gata ))
          Si eu la inceput eram stresat de ele.
          Acum a intrat mizerie acolo (cum am pus oloi) banda s-a tocit bine si de cel putin un an, n-am mai auzit nici o zdranganitura de la ele (la inceput faceau urat).

PS: 74000 la bord, din 2007.

Comment

E mai simplu sa luat cuie de ph2 care au bucsa din metal si nu mai aveti pronleme.Costa cam 40 lei si gasiti aici pe forum la mai multi useri.
            Bafta
            Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

Se potrivesc perfect pe ph1?! Drace nici nu le stiam denumirea!!

Comment

Da se potrivesc.Ai nevoie doar de un torx de 30 cred.Le desfaci pe cele vechi si le insurubezi pe astea noi si gata
                Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

Merci mult, tre sa iau si eu!

Comment

Originally posted by flavinho View Post
                    Da se potrivesc.Ai nevoie doar de un torx de 30 cred.Le desfaci pe cele vechi si le insurubezi pe astea noi si gata
                    multumim mult, eu unu m-am saturat sa ii tot pun banda

Comment

Deja am peste 2 luni de cand le-am montat, am mers pe orice fel de drum, nu mai am niciun zgomot in usi de niciun fel!!Sper totusi sa tina ceva timp...

Comment

trancanit spate

exista acele plastice in spate cu orificii prin care trec bornele pt dezaburire luneta
                        la mine alea troncane
                        daca tragi usor de ele se desfac din suporti (nu le-am desfacut total!!!) si pe interior au niste "aripioare"care se sprijina pe caroserie alea troncane
                        le-am imbracat cu niste scart (polistiren expandat) si nu se mai aude

Comment

Originally posted by virago View Post
                          Deja am peste 2 luni de cand le-am montat, am mers pe orice fel de drum, nu mai am niciun zgomot in usi de niciun fel!!Sper totusi sa tina ceva timp...
                          cum se numesc intr-un final?? suruburi usi ph2 sau???

Comment

Eu stiu ca se numesc cuie usi, varianta oficiala nu stiu, sunt baieti pe forum care aduc. Eu am luat de la unu bun si ieftin, daca vrei detalii suplimentare, pe privat.

Comment

Originally posted by virago View Post
                              Eu stiu ca se numesc cuie usi, varianta oficiala nu stiu, sunt baieti pe forum care aduc. Eu am luat de la unu bun si ieftin, daca vrei detalii suplimentare, pe privat.
                              da vreau, astept mesaj privat

Comment

salut am si eu un logan pe benzina si de cateva zile aud un sunet ciudat cand misc de volan stanga dreapta la relantiu se subtureaza motoru si se aude ceva ciudat la motor

[QUOTE=miulescu;754486]salut am si eu un logan pe benzina si de cateva zile aud un sunet ciudat cand misc de volan stanga dreapta la relantiu se subtureaza motoru si se aude ceva ciudat la motor
                                Last edited by miulescu; 3 November 2010, 01:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google