If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am un 1.4 cu ~25.000 care a capatat un sunet ciudat care vine de la motor.Nu se aude cu motorul rece, doar la cald.Am impresia ca vine din partea alternatorului si seamana cu un scartait, insecta prinsa in sticla.Ceva de genul:http://www.youtube.com/watch?v=X9qMtVVLXeY.Primele secunde.
De la ce ar putea fi?
LE:Nu am schimbat decat filtre si ulei.Cand opresc motorul, scartaitul se opreste\incetineste pe ritmul motorului dar e ceva separat, adica nu dispare brusc.A aparut la scurt timp dupa ce am alimentat de la o benzinarie noname din zona rurala.
Eu am mers incet cu masina asta, i-am mai dat si forja dar nu trec de 90km\h, mai ales acum vara.
pai in carnetul de intretinere se schimba cureaua de accesorii impreuna cu distributia.adica la 60 mii km.curelele uzate se pot rupe cand nu te astepti.eu zic sa mergi la mester sa vada despre ce e vorba.poate e de la alternator,rola intindere etc.
Am fost la baietii de la Dacia si mi-au spus ca e de la presiune galerie injectie si ca asa face toate.E posibil sa fi inteles eu gresit de unde vine, dar sper sa nu se amplifice.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment