Airbag Care Nu Se Deschide

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Airbag Care Nu Se Deschide

Tocami ce am citit prin cancan ca un nu s-au deschis airbag-urile la un logan busit bine. Voi ati mai auzit de preoblema asta? ca e cam nasol. Pai de ce naiba am dat atatia bani pe masina dc nu se deschid airbag-urile? cel care era la volan s-a lovit destul de rau si acum ii actoineaza in judecata pe astia de la Renault. Oare or sa retraga astia masinile de pe piata pentru control? si dc imi tin masina in service nu stiu cat eu cu ce mai circul?

E o mare problema ... Ar trebuii dat anunt pm la toti userii cu pozitia senzorilor ... tandemul Airbag+Centura e facut sa nu crapi .. Nu sa nu te lovesti ... Din contra, airbagul arde pentru cultura ta din generala in cauzl inc are centura nu se poarta ... se ajunge la fracturi de cervicala toracala nasol ... ... Sa dea in judecata si mama dacia ... Merita ... Dar nu au baza ... Ghinion ... Numai bine
    sigpicMy ride

Comment

Offfff......Este vb despre acelasi logan, si aceeasi persoana din reportajul tot din cancan, legat de furtul la pompa, avocatul de la urban si asociatii.....daca vreti sa vedeti acel logan, este parcat pe Preciziei Nr.1, exact vis-a-vis de Dacoserv, cum intrati in parcarea imobilului, pe drapta, si dupa parerea mea nu este atat de rau busit.....am citit si eu reportajul respectiv, si cred ca este ffff exagerat.....dar ce sa-i faci....publicitatea este publicitate.....cancan si articolele la comanda sa traiasca ;)
      Intr-adevar, expertiza tehnica o sa-si spuna cuvantul.....oricum, repet,....la prima vedere, cand treci pe langa masina, pare ca a pupat pe unu in fund in trafic, si nu ca a zburat un renault pe strada, si ar fi aterizat pe el.

sigpic

Comment

Dacia logan : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari

Se mai discuta undeva.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

E posibil sa fie o problema la airbag,(sa nu fie conectat)oricum e grav daca nu se remediaza situatia ,sper sa se rezolve situatia neplacuta....

Comment

@mariusdumi vezi pe link-ul postat mai sus de Cristi_LCD acolo continua discutia, si tot acolo poti sa gasesti poze cu masina respectiva si o sa-ti dai seama ca este vb doar despre publicitate.

sigpic

Comment

Uite, eu va propun un lucru:
              Donati toate masinile mie, ca eu nu am nevoie de airbag, merg incet si preventiv
              Scuze pt off topic.

Comment

Aici inchidem si continuam dincolo
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google