If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bun, tot 1500rpm am si eu, la 55km/h, 2000rpm pe la 70-75km/h. vorbesc de viteza reala, nu aia afisata. la 1500rpm, da, mentii viteza, motorul nu protesteaza, dar nici acceleratia de la 100-110 in sus nu mai e mare smecherie dar cum si eu, vorba ta, depasirile le fac cu-a 3-a si cu a 4-a, nu ma deranjeaza . in tr5, la 4000rpm am cam 145-150km/h, ceea ce e destul la drumurile noastre.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
cutia mea JH3-142 are final drive 15/61
eu nu am pretentii sportive pentru actuala treapta a 5a in privinta accelerarilor.
chiar prefer sa mai astept X secunde sa depasesc in general decat sa risc , sa fortez.
pentru nevoile mele este super aceasta schimbare.
Revin cu alte impresii dupa 800km extra-urbani, portbagaj plin si 3 persoane in total
-a "disparut" frana de motor in tr 5
-e mai lenta in accelarari in tr 5
-cu cat creste turatia cu atat trage mai greu
-inainte "fortam" subturat cu tr 5 ( mers cu 50km/h in sate, urcat pante cu 2000ture, etc) acum trebuie cu tr 4
dar
-liniste chiar si la 130km (pe GPS), chiar nu iti dai seama ce viteza ai
-frana de motor mai slaba se potriveste mai mult stilului meu de condus
-tr 5 intra mai usor ( probabil si uleiul schimbat ajuta)
-inspre 1L a scazut consumul.
Pentru mine scopul principal, adica linistea, a fost atins.
Una peste alta multumesc acestui forum si celor care au contribuit la acest topic.
Salut, Balauru !!
A trecut ceva vreme de cand ai facut modificarea....
Mai ai masina ?
Eu vreau sa fac acum aceasta schimbare, daca voi gasi pinioanele...
Poti sa-mi scrii in privat ?
Multumesc !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment