Pinion A 5-a De Diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu confunda PD-ul cu Commonrail-ul.

Comment

• Nu confund, dar nu vad legatura intre sistemul de ungere si cel de injectie.
      Sa inteleg ca PSA/Renault are tolerante mai mici pentru consumul de ulei (datorita constructiei) ?

Comment

• vag a dat-o in bara cand a trecut pe commonrail si cand probabil au schimbat tipul de turbina. stiu ca 2.0tdi commonrail avea probleme mari in primul an de productie. acu au rezolvat turbinele, au probleme cu injectoarele.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• VAG nu mai e ce a fost, le spun asta tuturor care se entuziasmeaza prematur gandind la masinile germane cu nostalgia ramasa de la vechile cobre sau vw de acum 10 ani. Pe acel motor (varianta 140cp) s-au pus si turbine fabricate in Romania.

Totusi nu am inteles daca e impetuos necesar sa ma apuc de verificari in cazul meu. Masina n-a trecut de 100k, iar motorina, consumabilele si tratamentul sunt bune.

Comment

• eu zic sa lansezi intrebarea pe sectiunea de probleme tehnice diesel, eu mare lucru nu pot sa-ti spun, pt ca nefiind fan "tractoras", consider ca nu m-am documentat suficient cat sa-ti spun ceva irefutabil.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• salut ma intereseaza si pe mine sa schimb pinionul de a 5a am un golan 1.6 8v si vreau sa stiu ce avantaje am daca fac schimbare asta .. va mutulmesc

Comment

• Ai destule. Daca stiti pe cineva care face operatiunea in cta sa imi spuneti si mie sau, macar, codurile pentru pinioanele de diesel daca le aveti sa stiu ce caut. Merci!
                sigpic

Comment

• @andy_x3m: Pentru ce masina? La Logan nu era de la voi AVP-ul cu pinion de diesel?
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• da, mah, andy, tu n-ai mcv? n-am zis ca-ti dau io pinioanele stock daca ale tale sunt mai "scurte"? sau doar grupul difera? in cazul al doilea, pinioanele mele iti sunt total inutile.

Comment

• eu unul tac din gura nu cunosc nici un apv si nu am idee asa ca sunt cuminte si citesc poze ))

Comment

• @Seba: are Duster bre. Daca nu l-o fi maritat.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Duster si MCV ma intereseaza. Eu vreau un cod. Seba, ba da ai zis si am retinut, dar momentan ma intereseaza strict codul pinionului!
                          sigpic

Comment

• @ andy vrei pinioane de DCI 65 sau de benzinar stock ?

spune mi ce doresti...vorbesc cu cineva ... iti dau un nr de tel si rezolvi

Comment

• >>>

Loganu rosu cu numar de constanta APV este de la Logan club Kronstadt daca va intereseaza.

Miercuri intru si eu in randu celor care vor avea 1.4 cu pinion de diesel. O sa revin cu un feedback dupa montare. Sunt curios cum se misca mai ales ca am mai modificat masinuta (suspensie sport, remapare si evacuare sport)

Din ce am discutat cu posesori de 1.4 cu pinion de diesel .... toti sunt multumiti.
                              Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• pai ce sa zica? si aia cu filtru superaspirant care scade consumul cu 50% si da 30% cai in plus sunt multumiti, desi nici unul dintre vise nu s-a indeplinit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google