Am un logan din 2006 . 1.4 benzina+ gpl 150 mi km .am o problema ,in timp ce sta la relanti trepideraza motorul se simte in masina .am puso pe tester nu are niciun defect .am verificat tampoanele motor .tamponul de la cutie .am schimbat bobina.fise, buji, corp clapeta .fara niciun efect .face la fel si pe benzina si pe gpl . Am duso pe la multi meseriasi dar niciun raspuns. in rest masina nu are niciun fel de probleme cu motorul in mers.
Motorul Trepideaza La Relanti
Collapse
X
-
Citirea codurilor de eroare,nu inseamna diagnoza auto...Citirea valorilor reale si mai ales,interpretarea acestora in mod corect,scoate in evidenta orice problema... Intreruperile exista si la turatii mari,doar ca nu sunt percepute de organele de simt umane.As putea enumera o sumedenie de cauze posibile,dar rezolvarea se va face pe viu,linga masina...
Comment
-
la mine tremura din 3 cauze : culbutori nereglati, amestec sarac pe gaz, bujii proaste.
lenush, ai putea, dracului, sa scrii si tu ceva la obiect ? o parere despre ce ar putea verifica, curata, schimba;Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by 827sam View Postla mine tremura din 3 cauze : culbutori nereglati, amestec sarac pe gaz, bujii proaste.
lenush, ai putea, dracului, sa scrii si tu ceva la obiect ? o parere despre ce ar putea verifica, curata, schimba;
Comment
-
cam citi km ai mers numai pe benzina ? la solutia asta m~am gindit si eu am mers cam 90km saptamina trecuta .se simtea o usoara inbunatatire acum trepideaza la fel.eu in cursul saptamani fac naveta cu ea drum scurt Mioveni ~uzina cam 1.5 km. trece pe gaz foarte putin.
Comment
Comment