Originally posted by Octavian___31
View Post
Logan 1.4 Mpi Nu Depaseste 4.000 Rotatzii In A Cincea
Collapse
X
-
Ieri noapte, am mers cu Loganul meu cu 160 in treapta a 5 a , fix 4500 rpm..cu 5 persoane in masina..mai mult nu se mai ducea , am tinut`o la blana cu a 5 a pe 160 cam 3-4 km si tot degeaba nu se mai clintea deloc ! Nu stiu, daca singur in masina prind mai mult !
Comment
-
Nu urca peste 160 nici macar doar cu 1 persoana recte soferul nici la 25000km si nici nu cred ca va urca vreodata.nu ca as merge mereu cu 160 dar macar s-o vad pe la 180 si sa depasesc si eu pe cineva(nu doar matizuri). Ca sa nu mai spun ca imi trebuie o jumatate de autostrada pana ajung la 160
Comment
-
daperom: tocmai din cauza asta ai impresia ca nu trage masina si ca-ti trebuie toata autostrada sa ajungi la 160 km/h... pentru ca n-o turezi. La benzinar ca sa obti ceva performanta trebuie sa-l turezi chiar si pana in limitare. Nu o sa se intample absolut nimic la motor daca nu abuzezi adica sa mergi incontinuu in acest regim. Sunt masini care vad frecvent limitarea, in fiecare zi si nu au nimic. Lasa mentalitatea asta de "Dacia 1300" ca n-o turezi prea tare ca-i sar pistoanele prin capota ca nu e deloc asa si foloseste motorul cum trebuie daca vrei sa scoti ceva de la el.
Comment
-
loganu meu saracu daca ar putea spune ce sare pe paine a luat ...cand ma apuca damblaliile trag pe el pana imi da afara adica aproape de 7000 de ture pe treaptele 1,2 si 3,cu 4 trage pana in 6200 de ture...si merge masina tais....fara sa pape gram de ulei...Last edited by Cristi_Xp; 4 February 2011, 17:05.
Comment
Comment