Viteza maxima data de constructor e cea reala, nu cea afisata de vitezometru. Tu nici macar nu ai atins-o.
Logan 1.4 Mpi Nu Depaseste 4.000 Rotatzii In A Cincea
Collapse
X
-
-
eu cred ca motorul isi da drumul dupa 15000 km rulati
Eu am observat ca dupa 15000 km rulati a inceput sa-si dea drumul.Eu nu am mers mai mult de 150 km/h si asta pe autostrada in Austria . La ce turatie am ajuns nu mai stiu dar aveam impresia ca puteam sa merg si mai tare.
Comment
-
Originally posted by V@ly 1.4 MPI View PostSalut.Am si eu o intrebare.E adevarat ca daca ai vantul in fatza mai mult de 140 - 145 km/h nu ia "golanu" de 1.4
Sunt situatii unde in mod normal te poti duce cu 155-160, dar daca bate vantul tare se opreste pe la 135/h (pe tr V). Eu am patit-o.
Atunci te enervezi si ii xxxx tr IV la blana si sa vezi ce frumos stie ea sa mearga si cu vant din fata cu 150 ))
Comment
-
@seval: Motorul dupa maxim 5.000-6.000 km isi da drumul, nu 15.000 km.
Comment
-
Merge merge: 4600
Am mai spus, sg chestie care imi place pe tr V e ca poti rula cu viteze relativ mari fara sa fortezi motorul (desi mie mi-ar fi placut trV mai scurta!). 3800-4000 si te duci cu ~140 ca glontu'.
PS: probabil ca d-aia la unii colegi de trafic (posesori de altceva decat Logan) li se pare ca forjam masina tare la ~140-150/h. ))))))))))
Comment
-
Sincer pana in 4000-4200 rpm merge frumos (pe tr V, ca in tr inf il duc lejer in 5000).
Fuge de draci are si de aia probabil ca altii cred ca le forjam daca avem viteze de 140-150/h ))))
Dar ele (barcile noastre) saracele nici mult nu mai pot, dar nici chinuite nu sunt. ))))))))))
Comment
-
Originally posted by andrei View PostViteza maxima data de constructor e cea reala, nu cea afisata de vitezometru. Tu nici macar nu ai atins-o.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Da! Si prietenul meu cu 1.5 dci (65 cp) se lauda ca merge (pe acelasi traseu care il fac de 4 ani) cu 165-170 fara probleme.
Eu i-am recunoscut ca a mea 1.4 mai mult de 160 nu a putut pe acel traseu. Mers impreuna i-am aratat ca nici a lui nu merge mai mult de ~155-160, eu aveam 160 si l-am depasit, el a recunoscut ca era la ''capat'' si ca avea in jur de 165-167... Trageti voi concluziile.
PS: daca mai e nevoie va spun ca la 140/h pe ceas, real am 133. Deci abatere mica spun eu
Comment
Comment