Atunci inseamna ca 16v-ul merge cu 20km mai repede decat zice renault? la 210 pe bord inseamna ca a mers real cu 200? Hai mah.... Daca arata 210 si are real sa zicem 185,iti dai seama ca la 145 ai de-abia 130 si un pic de tot. Sau nu?
Logan 1.4 Mpi Nu Depaseste 4.000 Rotatzii In A Cincea
Collapse
X
-
In conditii reale NU duce, e doar abaterea kilometrajului.
In conditii proprice (vale pe autostrada, vant din spate etc etc etc) ar putea duce mai mult decat spune producatorul.
Si eu am mers (am mai spus) cu 175/h (4900 rpm) de doua ori, dar nu a fost corect )
Real merge 160-165 maxim, daca ''ia'' mai mult, inseamna ca esti favorizat de ceva.
PS: si eu am crezut la fel pana acum ceva ani.Last edited by Octavian; 2 November 2008, 18:31.
Comment
-
Eu pe panouri nu ma bazez. M-a luat radarul exact cu viteza la care ma asteptam si care corespundea cu aia de pe gps. Nicidecum cu cea afisata pe panou. Mai ales gunoiul ala de la ortisoara, arata cum vrea in functie de starea vremii si de cotele apelor dunarii la bazias. Stationaire...Gheata la mal...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Exclude panoul, pe gps asta a vazut ochisorii mei si fratello.
Domane fere de vreo provocare, dar oricand sunt dispus sa fac orice test.
PS: prea fuge la 160 ))))
Am mai spus ca la 160 la blana am luat 1.6 MCV amandoi cat a putut utilaju.
Comment
-
Am avut aseara un drum pe autostrada A2 si i-am dat blana. Mai mult de 145 km/h nu a vrut! Am inebunit, imi venea sa intru in toate gardurile. Dar dupa 20 km de blana si-a revenit si a urcat la 160 km/h. Chiar nu am mai scos-o in afara orasului de 4000 km decat maxim 50 km de 4-5 ori. Deci se confirma mitul ala "cum o educi asa merge".sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Ecu injectie cu logica "fuzzy". Spuneti-i asta unuia cu astra, focus, golf sau bemveu, ca sigur nu-i adevarat, loganul e prea prost pt asa ceva...Numai ale lor are.
sebi4fc: nimeni nu a reusit la nici o masina sa bata in teste performantele declarate de constructor, dar noi putemDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment