Originally posted by sebi4fc
View Post
Logan 1.4 Mpi Nu Depaseste 4.000 Rotatzii In A Cincea
Collapse
X
-
Salut sunt nou pe aici !Dar ce spui tu ca mai mult de 145 km/h cu 4 persoane o aberatie parearea mea pentru ca eu cu 2 persoane cei drept de 80 de kg am luat 175km/h ! Mentionez Logan 1.4 MPI Ambition cu AC-on deci nar trebui sa fie probleme nici la tine ! Cum a mai spus si altcineva trebuie Invatat cu fuga/forja altfel no sa fie prea bine
sanatate...
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostTotusi imi mentin parerea ca duce mai mult decat vitza maxima data de constructor sa vedem poate pot aranja cu cv poza facute de radar.Sau filmat cu radaru in miscare nu promit dar incerc.
Seba nu imi sari in cap...Loganul tau are 110 cp asa stock cum este...
Comment
-
Bah esti dus? Cum sa aiba 110cp stock? Aia chiar sunt prosti sa spuna ca sunt cai mai putini decat in realitate? Ar fi priam firma din lume care face asta. Si apropo, aia 105 rapciugi sunt la volanta, fara auxiliare pe motor, den a/c, alternator, pompa servo, care si alea mai consuma. Da-mi pm daca nu poti spune de unde ai informatia ca a16vstock are 110cpDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@madock12: In primul rand ai avut 175 km/h pe ceas, deci in jur de 160 km/h reali, viteza maxima data de constructor. Si mai mult ca sigur a fost panta sau a batut vantul din spate.
PS: Ambition de 1,4 MPI nu prea exista...
Comment
-
Nu andrei , era autostrada deci drum drept ( A2 ) si credema a trecut unu cu 1.6 pe langa mine de mam speriat cei drept incalcand regulile de crculatie si depasinduma pe banda din dreapta chiar cand eu ma pregateam sa ma bag sai dau voie sa treaca . In fine nu conteaza asta . Cei drept loganu se ducedar nu ca un ford sau mai stiu eu ce firme de renume
. Cat despre sandero respect merge de rupe avand avantajul ca este mai usoara
.
La inceput au existat si 1.4 MPI Ambition documenteaza-te si ai sa vezi.
PS: Niciodata nu o sa fie erori de 15km/h pe ceas ci maxim 5-6km/h cum zice si producatoruldeci cred ca am o masina minune
Last edited by madock12; 8 November 2008, 16:50.
Comment
-
@madock12: Asa si? Crezi ca autostrada nu are portiuni cu panta? Ba sunt, si chiar multe, iti spun eu. Sandero e mai usoara ca Loganul... Cu 20 kg. Asa ca, performantele sunt chiar mai slabe putin.
Nu au existat niciodata Ambition 1,4 MPI, nu ma contrazice tu pe mine fara argumente clare.
Si eroarea e chiar de 14-17 km/h la viteza aia, iarasi nu contrazice fara sa stii sau fara argumente.
Comment
-
Da corect ai dreptate mam uitat la usa din stanga scrie AMbiance , nu stiu de ce am ramas cu impresia ca e ambition caci am AC, serofrana, servodirectie, geamuri electrice fata doar, Abs ciudat dat fiind ca masina nu a fost achizitionata de mine ci de tatal meu acum 2 ani! Cand gresesc recunosc dar cu erorile de kilometraj nu sunt sigur , asa o fi u esty mult mai experimentat ca si mine
. Sanatate!
Comment
-
Ma ce sare" BELZEBUTUL"din voi,cum greseste omul la gatul lui nu lasati o picatura de sange din el.
loganul e cea mai buna masina pentru ca e a mea daca aveam alta aia era cea mai buna.
am inceput cu 1310 dupa care renault 18 din 82"si am fost multumit de toate ca mi faceam treaba.VIPERELOR
Comment
Comment