Logan 1.4 Mpi Nu Depaseste 4.000 Rotatzii In A Cincea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @GR99WRC
    Ai dreptate.......Si imi pare rau ca am iscat discutia asta dar eu am spus doar ceea ce am vazut pe vitezometru........Oricum depinde si de combustibilul pe care il folosesti(de ex eu daca as baga la a mea 98 cred k ar mai prinde un pic de viatza).
    :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

• Da, ar mai prinde... mai e unul cu sandero care scade cu 2 secunde timpul de la 0-100 doar schimband benzina la 1.4mpi... Destul de ciudat, as zice, nu mai stiu ce sa cred despre minunatia aia de motor, pt ca eu la 16v n-am sesizat diferenta intre benzina de 95 si cea de 100...Tot 210 pe ceas a mers.
      mai lasati-o dracu ca nu-i avion si nici subaru...Tot asa merge, eventual 2-3km/h in plus
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Eu am bagat de mai multe ori de carrera 100,si nu am sesizat nicio diferenta,parca pleaca un pic mai bine,dar tot acelasi rahat e.Alta culoare acelasi miros .
        sigpic

Comment

• Originally posted by andrei View Post
          @madock12:
          nu ma contrazice tu pe mine fara argumente clare.
          Uuu...Prea dur mai andrei...

Comment

• Nu e duur e adevaru am gresit sunt pedepsit .
            @Pacco daca nu stii sa mergi cu o masina normal ca nu vezi nicio diferenta , apropo ia incearca sa bagi premium cu plumb poate nici atunci nu vezi nicio diferentza )))) )

Comment

• Ce glumetz esti tu.
              sigpic

Comment

• haideti mai nu mai fiti rai si hai sa ne "impacam";) totusi credeti ca daca schimb 95 pe 98 nu se simte nici o diferenta(serios vorbind si fara cearta va rog mult.)andrei ma sfatuise sa bag combinat.Ideea e ca 98 nu prea se ma gaseste iar pe capacul de la rezervor am vazut ca tre sa bag numa 95 si 98.Iar la petrom de unde bag mereu nu mai comercializeaza decat 99+.Si sunt intr-o dilema mare sa nu stric draq motoru sau ceva.........Nu stiu ce sa zic.Vreau si eu o parere va rooooooog ........

si scuze forumistilor daca am dat-o in offtopic.

Comment

• E bine sa il mai alinti din cand in cand cu benzina mai puternica. Ma bate gandul sa pun de 100 ;)). Nu se intampla nimic daca mai bagi din cand in cand benzina de 98 sau 99, numai kerosen sa nu pui :P
                  sigpic

Comment

• Poate sa scrie pe ea si 1000 ca in cel mai bun caz are 98 real
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• 98 99 100 tot aia e.Doar ca scrie altfel.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                        numai kerosen sa nu pui :P
                        Merge si cu kerosen ... Cel putin la Cielo ( kerosen pentru avioane de irigatii/erbicitare etc... Nu pentru vreun Boeing )

Comment

• Nu-i kerosen ala. Este o benzina mai volatila atata tot.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• ).Hai ca o dati dintr-una intr-alta.Nu avem avioane.Avem Dacii.Merge si cu apa daca ii pui .Poate vechea dacie mergea cu orice e lichid si e bun de consumat...
                            sigpic

Comment

• Mda pacco.............Foarte tare.Vazusem la un moment dat la o emisiune parca un amestec de votca cu ceva si masina aia chiar a functionat.....Foarte tare

Comment

• Autostrada soarelui 175 KM/h.....Veneam de la mare cu 1.4 mpi cel mai chel din 2004 cu 4 pers ...Una de vre o 90 una de vre o 60 si 73 cu ink vre o 60 + bagaj full
                                P.S. Nu am de ce sa mint
                                Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google