Felicitari, insa nu viteza maxima face obiectul topicului.
Logan 1.4 Mpi Nu Depaseste 4.000 Rotatzii In A Cincea
Collapse
X
-
Cati km ai la bord poate e in rodaj...daca e sh ar fi bine sa te duci la service sa o pun pe tester crek e stricat ceva...ar mai fi ceva daca sa mers cu ea "mosnegeste" pleaca cu ea la drum lung si dai blana...vei curata injectoarele si va merge mai repede...am un tov cu solenza 1.4 si avea aceiasi probleme la un drum de bucuresti a dat forja si si-a dat drumu..succes
Comment
-
eu am fost duminica intr-o mica excursie prin judet si am prins o portiune de drum drept unde am calcat-o (conditiile meteo erau foarte ok-nu batea vantul deloc) (am un 1.4 mpi-75 cai <ph2>) si in a cincea mi-a urcat pana la 4500 turometru iar viteza era de 165 parca..(benzina 95 de la petrom, eram 4 persoane ) Deci a mers.Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
Originally posted by kalin View Postlaso usor pana la 5000km si dupa aia jar manca eu iam dat 180kmIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
am ph2 1.4 ....180km/h va trimit si filmulet daca nu va vine sa credeti ...6000rpm
am zis ca o ia motorul inainte si ramane tabla in urma...ce e drept...eram si in coborare...dar oricum e 180 cu 1.4Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostEu la fix 1500 km i-am dat pe A2 cat a putut sa duca in treapta V...deci a depasit 4000 RPM...oricum ar fi nu prea e normal sa nu duca peste 4000 RPM...poate a bagat benzina proasta
4500-4600 rpm cap atat poate in conditii neutre (adica NU favorabile de-o parte sau alta) 1.4 mpi. 1.6 mpi ce reuseste sa atinga ~5000-5200 rpm (~180-185).
Jmek: baga clipul, aici acum
Comment
-
iar la 220 pe ceas ai 6000 in tr5. lasati-o dracu', ca nici 16v nu se duce atata...mai mult de 5900 n-am putut sa duc 16v-ul pe autostrada, 180 are 16v in limitare in tr4, 6500rpm.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment