Logan 1.4 Mpi Nu Depaseste 4.000 Rotatzii In A Cincea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Era o ironie, cum sa ai 3000 de ture in a 5-a la 160? Eu in a 5-a am fix ca tine la 160. Succes.
    edit: in poza era a 4-a in blana.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• preferance* eu nu cred ca asa ceva cum la 160h ai 3000 rotati, poate ti-a povestit vreun preten de al tau o experienta de genu asta sau te-ai uitat gresit la turometru.

Comment

• Ma gandeam ca poza aia cu 6000tr./min-e a ta.
        Numai bine.
        ps:ma speriasem,credeam ca loganul meu e mai lenes.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Nu ati inteles: omul nu a zis ca la 160 km/h avea 3000 rot/min,ci in treapta a 5-a DE LA 3000 rot/min probabil a accelerat si a urcat pana la 160 km/h,fara efort..Adica a urcat incet dar sigur ,nu a omorat-o .E o diferenta cititi bine :P.
          Last edited by Pacco; 25 August 2009, 10:47.
          sigpic

Comment

• Salut.Asteptam pe userul preferance sa vina cu o confirmare sau infirmare la ce a spus mai sus.
            Cite turatii avea el la 160km/h?[-3000?]
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• ce sa-ti confirme? ca nu stii sa citesti? a scris clar ca a dat a 5-a de la 3000rpm pana la 160...imediat ai sarit ca scalul cu poza ca uite cat ia la 160...
              @preferance: confirma-i omului, ca nu poa' sa doarma neconfirmat...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• )...e nedumerit ...sau te-ai dumerit?
                sigpic

Comment

• Originally posted by preferance View Post
                  eu am dat cu 4 persoane si a 5-a de la 3000rpm pe autostrada si am luat 160 km/h si mai avea si pedala dar nu am incercat e cel mai mult cat am mers cu ea si era stabila...
                  Salut.Eu asa am inteles ca la 160km/h are 3000tr/min
                  Acum am vazut,dupa ce a-ti sarit pe mineDA am gresit eu.
                  Scuze preferance
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• sa nu spuna ca-i din galati ca dau cu masina peste el, la 160 km/h are cam 4000 si un pic rot/min, eu am avut la 175km/h pe autostrada spre munchen peste 5000rot/min,iar ce arata alexpeed cred ca este decalibrat turometru[cred]

Comment

• Ce arata aleXpeed este cu treapta a 4 a, nu e decalibrat turometrul. Iar la 165 km/h ai 4500 rpm.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• mai chiar nu terminati? omul a zis clar ce si cum cu turatiile, ce n-ati priceput? re-cititi cu atentie postul in cauza si nu va mai certati aiurea.
                        yng, lasa, colega, nu pune la suflet, se mai intampla...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Iar la 175 km/h nici nu atinge 5000 rpm, ai 4700-4800 rpm.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                            yng, lasa, colega, nu pune la suflet, se mai intampla...
                            Nu mai pot,sufar enorm
                            Nu,dar am inteles gresit ce vroia sa spuna colegul preferance.
                            Nici el nu sa exprimat bine.
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Originally posted by aurelian68 View Post
                              ..................... eu am avut la 175km/h pe autostrada spre munchen peste 5000rot/min,............
                              N-ai sa vezi tu la 1.4 turometrul la peste 5000 rpm pe tr V....eventual intr-o vale/cadere libera.
                              Cum spune si Vitriol, in jur de 4800 rpm ai.

Comment

• Am avut eu 5100 de rot/min sau 5300 rot/min si aveam 183 de km/h ..bineinteles,vant din pupaza si o vale adanca
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google