Problema Servodirectie Logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Servodirectie Logan!

Buna ziua ! Azi aveam un drum de parcurs de la calarasi pana la timisoara cu Logansul Meu ! Toate bune si frumoase ajung la bucuresti cand deodata aud ca o spartura/pocnitura nici numai stiu ce a fost . Zic "oi fi calcat pe vreo sticla" dau sa virez la stanga intr-o intersectie si brusc masina o ia inainte chiar daca io trasese de volan aproape la maxim. Am avut noroc caci intersectia a fost goal la momentul respectiv. Am sunat la asistenta si cei de acolo au venit in aproximativ 25 de min. Miau puso pe rampa si au bagato in service. Cel cu care am vorbit la service mi-a spus ca nu este vina ci a cedat servodirectia, dar nu a vrut sa specifice exact ce sa intamplat? Acu ma intreb oare ce o fi avut adica de ce a picat ? Ati mai intalnit problema asta? Cu respect, madock12.

S-a mai discutat despre asta...Foloseste cautare si o sa gasesti raspunsurile.
    De exemplu AICI
    Asta se poate inchide.

Comment

Threadul ala era cu servodirectie la dci...Madock12 vad ca are mpi!
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu prea conteaza...Il mai lasam cateva zile si eventual unim topicurile
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by tzony_18 View Post
          Threadul ala era cu servodirectie la dci...Madock12 vad ca are mpi!
          si care e diferenta?
          Unul are mansa si altul volan?

Comment

Stiam ca la dci e diferita directia fata la benzina..Ma insel?
            scuze dar sunt incepator si tot nu mi-a intrat in cap nimic mecanica chiar daca mi-au explicat multi
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

@madock12: La tine nu mai vira deloc? Daca era asa, nu e de la servo-directie, sigur. Mai probabil de la caseta de directie. Daca se strica numai servo-directie ramaneai cu directia clasica.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sau s-a rupt bieleta de directie. In orice caz nu servodirectia era buba.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ba vira dar trageam 200 de ore de volanu ala pana sa vireze si la un un moment dat na mai virat deloc ) . Noroc cu ocazia am schimbat si directia acu pot sta linistit.

Comment

Trageai greu sau trebuia sa misti volanul de mai multe ori? In cazul 2 este caseta de directie nu servo.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Daca s-a blocat la un moment dat clar caseta de directie s-a stricat.

Comment

Trageam foarte greu si la un moment dat nu a mai mers deloc, deci pur si simplu au ramas rotile inclinate spre stanga si nu am mai putut misc.

PS: VOlanu se invartea in gol adik puteai da in dreapta sau stanga de 100 de ori ca nu se mai oprea intelegeti voi.

Comment

Caseta de directie, clar.

Comment

Sal baieti.Ma bag si eu aici cu o intrebare?
                            am un mcv 16v,ce-ar putea sa aiba,are urmatoarele simptome
                            volanul nu mai sta drept,adica sta virat putin dreapta,iar pe partea aceea cand virez si exista mici denivelari se aude un zgomot ciudat ca o vibratie.Cand am schimbat bieleta pe partea dreapta si am facut unghiurile mecanicul de acolo mi-a spus ca are un mic joc in caseta.
                            astept parerile voastre si la ce sa ma astept ca si reparatii

Comment

Acum are un joc mai mare... sau din nou capatul de bara, desi din cum spui tu e caseta. Ca remediu, schimbare caseta de directie e prima varianta la care ma gandesc. Cati km ai cu masina? Preturi nu stiu, poate mai ai garantie si scapi ieftin
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google