Problema Servodirectie Logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Garantie nu mai am.55000km

Comment

Cam devreme pt jocuri la directie...Nu stiu ce sa zic, mergi la service si cata face, face. Dar nu ridici masina decat dupa test de drum ca sa fi convins ca s-a remediat.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai asta o sa fac, dar cautam si alte pareri pt ca idiotii de pe la service pot sa bata campii cu gratie.
        spre ex. Un coleg mi-a spus ca ar fi nu stiu ce bucsa de teflon pe acolo si cand s-a dus el la service i-a spus ca trebuie sa schimbe caseta ca sa nu munceasca mecanicii.
        asa ca mai astept pareri, eventual o schita a casetei de dir. Pt a vedea ce este pe acolo, daca nu si nu pana la urma o sa schimb caseta si gata.
        apropo cam cat costa una

Comment

Cauta manualul de service/reparatii, sunt cateva link-uri pe forum (unul pus de mine) si uita-te acolo cum arat, cum se schimba caseta si ce defectiuni poate avea...
          nu-mi merge serch-ul, incearca tu dupa "manual logan", "manual service", etc...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cum se da jos sonda aia de deasupra la pompa de servo directie ma model preferance

Comment

pai scoti mufa si cu o cheie fixa 22 sau 24 nu mai stiu, sau daca nu ai asa mare merge si cu o cheie mocs
              Pain brings out the truth in us all...
              ...how much truth can you stand?

Comment

Aha mersi o sa incerc si mai vb im-i curge cateva picaturi de la sonde si se prelinge pe pompa si am mai avut acccesi problema cand a fost in garantie si mi-a schimbat pompa si eu acum cred ca a schimbat pompa degeaba ca defapt era de la sondase prelingea pe pompa.Da sonda are vreo garnitura pe acolo??????

Comment

Aha mersi o sa incerc si mai vb im-i curge cateva picaturi de la sonda si se prelinge pe pompa si am mai avut acccesi problema cand a fost in garantie si mi-a schimbat pompa si eu acum cred ca a schimbat pompa degeaba ca defapt era de la sonda se prelingea pe pompa.Da sonda are vreo garnitura pe acolo??????daca desfac putin sonda si ii pun niste azbest ce zici ???????????????????????????????

Comment

nu raspunde si mie nimeni???????????

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google