Putere in plus pt. 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De ce un thread nou?
    E bine si aici, ca doar la asta se rezuma performantele in plus la Logan.
    Uite le-am mai pus o data.
    Al meu 1.4 inainte de remap (primul clip) si dupa remap.
    Primul oricum nu e facut bine, dar unde am pierdut la limitare, am vastigat cand am schimbat treapta, in fine. Diferentele sunt notabile.
    Oricum departe de timpul lui Alin ( cred ca sunt 0,2-0,4 secunde, n-am stat atent sa cronometrez la zecime.)
    La 0-130 imi da ''fum'' peste 1,5 secunde cu al lui 1.4 stock. (clipul 3). O fi posibil, nu stiu, ce am vazut pana acum arata contrariul, dar nu combat.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• Si app acum vazui pe tel ca mai am u clip tot pe centura si dupa u calcul scurt imi iesi un timp mai bun acolo...maine il descarc si pe ala si am sa il pun aici..
      Last edited by alin_ti_1031; 12 October 2008, 23:55.
      sigpic
      http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
      http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• Suportul tehnic pt aceste performante este.....?
        Sau tot vb in dodii.

Comment

• Bre, lasati-l in pace. Nu vedeti ca el e destept si noi suntem prosti ca nu avem Logan-uri asa de tari ca al lui. Da, tine-ti tie toate secretele alea de modificat vit ... Motorul.

Comment

• @alin_ti: eu zic sa te linistesti, e evident ca in afar de indemnuri la liniute nu ai spus nimic despre modificarile motorului pt putere in plus. Pana acum ai adunat 2 motiva de warn/ban si inca nu s-a luat nimeni de tine. Eu zic sa te abii si sa respecti subiectul topicului si eventual sa citesti regulamentul forumului, pana nu ti-l citesc altii.
            @restul userilor: nu mai "dati apa la moara" cand se incepe un "flame". Complicele primeste aceeasi pedeapsa cu cel care a comis abaterea
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am alimentat cu 5 litri de top premium 99+ de la petrom. Se simte o diferenta mare la putere, trage mai bine. Acum ca se ieftineste, am sa mai alimentez
              sigpic

Comment

• Bine zis : "se simte"

Comment

• Da, e frumos sa vezi ca top 99+ e 3,88 litrul (ar trebui sa fie MULT mai ieftina, fata de cat s-a ieftinit barilul).
                  Diferentele fata de CO95 se gasesc la turatii joase, unde simti ca raspunde o idee mai bine la acceleratie. La un test 0-100/h nu e nici o diferenta care sa poata fi ''prinsa'' pe cronometru.
                  Si mai o diferenta foarte mica ar fi la viteza maxima, spre exemplu in loc de 160/h in aceleasi conditii cu 99+ ai avea un 163/h.
                  Deci diferente care raman la latitudinea fiecaruia daca merita sau nu.
                  Last edited by Octavian; 26 October 2008, 23:22.

Comment

• Cum se face, ca atat petrom 95, cat si 99+ degaja aceiasi caldura?
                    Care e suportul tehnic pt viteza maxima crescuta in cazul utilizarii 99+?

Comment

• In cazul benzinei cu cifra octanica mai mare, momentul detonatiei este mai bun, astfel motorul are parte de energie intr-un mod mai optim!Acum nu stiu daca Computerul Logan-ului stie sa urmareasca chestia asta si cat de mult se poate rasfrange asupra vitezei maxime!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• UCE Injectie de pe Logan, nu stie sa faca diferenta intre CO-ul benzinei folosite.

Comment

• UCE nici nu trebuie sa stie diferenta intre 95 si 98.
                          Chiar si la o prapadita de Dacie pe carburator, baga-i benzina de 90 si apoi baga-i de 98, imediat vezi ca merge mai bine. Motorul merge mai bine.

PS: din cate stiam eu, avansul si la 1.4 mpi se regleaza automat, deci asta inseamna ca ''stie''/simte ce benzina ii dai.

Comment

• Foarte adevarat, insa nu vad cat de mult ar afecta asta viteza maxima.Posibil sa fie cativa km in plus pe vitezometru, mai mult nu
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mda, viteza maxima nu prea ar trebui sa creasca, mai probabil ar fi ca viteza maxima sa fie atinsa o idee mai repede cu benzina de 98.

La masinile cu motoare mari, se simte diferenta de benzina, adica le creste un pic puterea.
                              La astea mici nu prea (ramane totusi raspunsul o idee mai bun la acceleratie).

Comment

• Corect, Tavi! Viteza maxima nu creste, ci va fii atinsa mai repede.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google