Da de doua, trei ori cu unghia pe I-ul ala rosu, sa vezi cat de veritabil este, vopsea, oja sau autocolant )) Cum a zis si colegul Cristyano mai sus, doar pe dci se gaseste acest I rosu.
Putere in plus pt. 1.4
Collapse
X
-
Adu-l in Bucuresti sa il bat cu 1.4 MPI cromat de cromat tiganesc edishan' by Dacia 2005.
Comment
-
Originally posted by florin.fanatik View PostDa de doua, trei ori cu unghia pe I-ul ala rosu, sa vezi cat de veritabil este, vopsea, oja sau autocolant )) Cum a zis si colegul Cristyano mai sus, doar pe dci se gaseste acest I rosu.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Poate este markerul de o calitate extra...si de-aia
Comment
-
O avea Fabia i-ul de 2 ori mai rosu.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostPoate este markerul de o calitate extra...si de-aia
Notati atat: o mapa buna genereaza un demaraj mai bun decat stock.
Cum masurati treaba asta tine de fiecare.
Comment
-
Originally posted by AdryanMarius View PostSalutare, scriu aici deoarece este vorba tot de putere in plus, si eu am 1.4, azi dimineata vine un coleg mandru cu noua lui achizitie, logan 1.4 MPI cu I rosu, el cica are 85 de cai, si cred ca nu sunt minciuni, chiar da impresia ca este 1.6, trage mai bine ca a mea, ati mai auzit de asa ceva, sau doar vrajeala cu I-ul ala rosu?
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View Postil asteptam in Bucuresti sa se distreze cu diferite 1.4, 1.6 fara i )
Archangel80 acum mi se pare si mie "So funny... " , dupa ce m-am lamurit!
Comment
Comment