Originally posted by OviDasH
Putere in plus pt. 1.4
Collapse
X
-
da baieti am terminat si eu cu puterea in plus la 1.4 .am montat azi filtru aer sport simota cu teava inox si spre surprinderea mea trage frate foarte bine se cunoaste cat de gatuita era prin filtrul ala si carcasa
deci va recomand cu placere filtrul simota japonez care face ,are si sunet sport si estetic si performant
cine vrea sa vada il gaseste la mine la my ride
filtrul aer a fost montat la firma pilot"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Offf saracu logan 1.4 75 CP ...zici ca e motor de 1.2 60 CP !!! Nu trage!! Am vazut asta aseara la o ----------- !!! Sincer si Dacia Nova din `98 ...1.600 cm3 ...~73 cp tragea mai bine !!! Lasam loganul in urma...!!! Ce as putea sa ii fac?! Un chip ..?! Cat mi-ar da un chip ?!
Comment
-
Iti recomand sa citesti topicul asta de la inceput pana aici si mai afli una alta.Last edited by crististreulea; 21 March 2008, 09:56.
Comment
-
Originally posted by OviDasHOfff saracu logan 1.4 75 CP ...zici ca e motor de 1.2 60 CP !!! Nu trage!! Am vazut asta aseara la o ----------- !!! Sincer si Dacia Nova din `98 ...1.600 cm3 ...~73 cp tragea mai bine !!! Lasam loganul in urma...!!! Ce as putea sa ii fac?! Un chip ..?! Cat mi-ar da un chip ?!
mai greu cu vreo 200 kg daca nu ma insel
pt asta la logan faci exact ce iti spun daca vrei sa fuga
remapare sa-i dai putin avant
toba schimbata pusa una sport dar ca sa se simta ceva o schimbi dupa catalizator pe toata pana in spate si cu o toba sport cu diametru de 60 mm
si un filtru sport cu traseu de inox
cam asta am facut eu si sincer chiar se simte deci daca vrei mai multe detalii ia legatura cu mine si discutam pe indelete unde si cum le montezi"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Parca loganul de 1.4 are 975kg. Supernova are peste 900, dar nu mai tin minte si mi-e lene sa ma duc la masina sa ma uit in talon. Daca e diferenta la demaraj intre cele doua, s-ar putea sa fie si din cauza cutiei de viteze, care parca e alta la logan. Am zis parca pt ca nu mai sunt sigur, deci nu-mi sariti toti in cap :dLast edited by crististreulea; 21 March 2008, 10:14.
Comment
-
Si el avea Nova pe carburatie, nu pe injectie.
Comment
-
da am vorbit cu el si am aflat dupa aceea dar tot este mai usoara ca loganul
deci loganul are 1020 kg m-am uitat in certificatul de inmatriculare
sa se uite cineva sau sa afle care este greutatea unei dacia nova nu supernova"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Nova are 980 kg, deci diferenta e de 40 kg intre ele.
Comment
Comment