Putere in plus pt. 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai si dupaia ai pus alt soft sau???de plafoneaza 6200 si inainte 7000??te ti chiar bine de 1.6 tata,pe 400 de m??

Comment

• Si eu zic ca ma tin foarte bine. Altii care viseaza ca dovedesc 1.6 sctok doar printr-o remapare si un filtru (si/sau) toba sport se inseala amarnic (si eu am spus ca-l fac, dar sa fie 1.6 full nu chel, dar e discutabil).
      Dar e OK zic eu.
      Da, am pus alt soft, care sa traga corect si in ture mici, alalalt tragea bine numai dupa ~4500 (dar rupea pana la 6500, dar periculos pentru motor).

Comment

• pai spune si mie cum sa fac ,ca vreau si eu sa fac asa..cum sa zic la oamenii,aia ,la mine in oras, numai honda face asa ceva,DIMSPORT

Comment

• Cu 1.4 remapat nu faci 1.6 nici in ruptul capului. Se apropie de performante, dar atat. Eu am facut remapare acum 10.000 de km, si anume cand aveam 150.000 si sunt foarte multumit. Nu e avion dar se simte.

Numai bine!
          Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

• asta e logic ,ca nu poti bate 1.6 stok,doar nu suntem copii care se joaca cu masinutele,

Comment

• Originally posted by mr_danutz View Post
              Cu 1.4 remapat nu faci 1.6 nici in ruptul capului. ........................
              Il faci daca raportul de greutate/cp e in favoarea ta. Atat.

Comment

• Eu cand aveam traseu pe 45 fara catalizator, soft si filtru de aer scos pana ajungeam cu a3a la 5300rpm asa eram jumate de masina in fata la 1.6 laureate..apoi trecea pe langa mine.
                AG 16 Y M A

Comment

• Da, pe tr III se face diferenta. Il vezi cum se duce in fata.

Comment

• conteaza si piesa dintre volan si scaun :
                    )))))

Comment

• Da, mai ales la tine.

Comment

• Da,adevaru ca daca e soferu bun urca mai repede in ture masina.)
                        AG 16 Y M A

Comment

• in curand voi face o liniuta cu STIG ...

@gogule - tu ai 1.4 fulll ? full fara piele ?
                          Last edited by Loganu; 3 January 2011, 00:05.

Comment

• A mea e mai fuL ca a lui, am si combustibili alternativi, numai membrii de partid au asa ceva, sa ne recunoastem intre noi.

Conteaza si ce filtru de aer ai)).
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• auzi octaviane, misto fara misto, u tot vorbesti da tot 1,4 ai asa ca las sa vb altii
                              la 32 de ani sau cati ai scris ca ai credeam ca gandesti matur, da na, ce sa....., poate am sarit si e mai sus un pic da lasa fazele astea de copii !!!!

Comment

• pai daca tu vi cu mistouri si tot felul de aberatii SF-iste , nu trebuie sa te tratam ca atare ?
                                acuma ce facem , ne legam de varsta omului ? da la tine te`ai uitat ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google