pai si dupaia ai pus alt soft sau???de plafoneaza 6200 si inainte 7000??te ti chiar bine de 1.6 tata,pe 400 de m??
Putere in plus pt. 1.4
Collapse
X
-
Si eu zic ca ma tin foarte bine. Altii care viseaza ca dovedesc 1.6 sctok doar printr-o remapare si un filtru (si/sau) toba sport se inseala amarnic (si eu am spus ca-l fac, dar sa fie 1.6 full nu chel, dar e discutabil).
Dar e OK zic eu.
Da, am pus alt soft, care sa traga corect si in ture mici, alalalt tragea bine numai dupa ~4500 (dar rupea pana la 6500, dar periculos pentru motor).
Comment
-
Eu cand aveam traseu pe 45 fara catalizator, soft si filtru de aer scos pana ajungeam cu a3a la 5300rpm asa eram jumate de masina in fata la 1.6 laureate..apoi trecea pe langa mine.
Comment
-
-
A mea e mai fuL ca a lui, am si combustibili alternativi, numai membrii de partid au asa ceva, sa ne recunoastem intre noi.
Conteaza si ce filtru de aer ai)).
Comment
-
auzi octaviane, misto fara misto, u tot vorbesti da tot 1,4 ai asa ca las sa vb altii
la 32 de ani sau cati ai scris ca ai credeam ca gandesti matur, da na, ce sa....., poate am sarit si e mai sus un pic da lasa fazele astea de copii !!!!
Comment
Comment