Putere in plus pt. 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.loganclub.ro/forum/images/smiley/lol2.gif

Comment

• Saracul ma de el, toti ii dati in gura, nu va ganditi si la el deloc, la bucuria lui cu care intelege lucrurile si la seninatatea cu care are impresia ca daca depaseste un autobuz cu 50 km/h trage motorul ala ... sa moara.
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• mai, gabi, serios acu'...mie-mi pare ca 16volti e o lesinatura cu 5 in masina si tu ii dai inainte cu unupatru ala. chiar am unupatru empetrei cu care merg zilnic, e si chipuit si golit de banchete, roata de rezerva, dar cand ma sui in 16v(full full da' fara piele pe schimbator), ala parca e din alt film. sa apesi gazulin tr5 la 140 si sa inceapa sa urce acul(incet, dar urca) asta e de neconceput pt 1.4. io nu stiu ce motor ai tu pe masina, poate ai 1.4 turbo
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• seba esti rau! urca de la 140 la 150 max si 1.4 )
          Casa moara fetilii!

Comment

• Urca la 150km/h daca parcurgi distanta de la Arad la Bucuresti, unde posibil sa mai gasesti si o vale.
            Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
            Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
            www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• De ce se incapataneaza unii sa ceara ceva ce nu poate sa dea motorul de 1.4 ?

Comment

• Originally posted by Doc View Post
                Urca la 150km/h daca parcurgi distanta de la Arad la Bucuresti, unde posibil sa mai gasesti si o vale.
                foarte urat suna asta din partea celui care ne ia 150 de lei ca sa-i creasca puterea.
                a mea a urcat si stock, si acum, fara probleme la 165 (initial) si aproape 180 (acum), fara sa ai nevoie de 20 de km pentru asta. ce-i drept, nu sare acul la 180, ci dureaza un km-doi pana ajungi acolo, dar ajungi

Comment

• da, dar nu cu 5 insi in masina plus bagaje.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• si eu am merg pe ploiesti 185 tot 1.4, lasati sa vorbeasca lumea ca au vreme, cine nu crede sa se convinga prima data si apoi sa vorbim aiurea. o yi buna tuturor.

Comment

• si totusi ,chiar daca e remapat e greu sa prinzi 185 si mai ales incarcat.

Comment

• eu am luat 195 km\h dupa ceas iar pe gps aveam 179 km\h cu 3 oameni in masina si ceva bagajele.Precizez ca pe fata am anvelope cu dimensiunea 195/50 R15 si resofate la Doc.
                        Legat de cat de repede a ajuns acolo.....a ajuns ce mai conteaza...dar nu a fost asa de lenes cum zic unii.

Comment

• Aici nu e thread de viteza maxima! Reveniti la subiect!
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• da cineva mai mult? 195 km deja e greu sa mergi si cu 1,6 16v.gata am plecat.

Comment

• cu roti de 195/50, 16v prinde si 220 pe bord, stai relaxat
                              @brady: scuza-mi curiozitatea, cat ti-a luat doc pentru resoftarea anvelopelor?
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by goguspan View Post
                                si eu am merg pe ploiesti 185 tot 1.4, lasati sa vorbeasca lumea ca au vreme, cine nu crede sa se convinga prima data si apoi sa vorbim aiurea. o yi buna tuturor.
                                Daca tu cu 1.4 mergi cu 185, aia cu 1.6 mpi merg cu 200 iar cei cu 1.6 16v merg cu 250?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google