Putere in plus pt. 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da de doua, trei ori cu unghia pe I-ul ala rosu, sa vezi cat de veritabil este, vopsea, oja sau autocolant )) Cum a zis si colegul Cristyano mai sus, doar pe dci se gaseste acest I rosu.
    Last edited by florin.fanatik; 28 February 2013, 15:04.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Adu-l in Bucuresti sa il bat cu 1.4 MPI cromat de cromat tiganesc edishan' by Dacia 2005.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by florin.fanatik View Post
        Da de doua, trei ori cu unghia pe I-ul ala rosu, sa vezi cat de veritabil este, vopsea, oja sau autocolant )) Cum a zis si colegul Cristyano mai sus, doar pe dci se gaseste acest I rosu.
        Poate-i veritabil I-ul rosu. Ciordit de pe la DCI-uri.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Poate este markerul de o calitate extra...si de-aia
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Hai ca m-am linistit pana la urma vrajeala, probabil am senzatia ca trage mai bine ca a mea deoarece ma astept la mai mult dupa ce am auzit cele spuse de el . aaaa si acum 30 min a mancat bataie pe 400m de la o scoda fabia de 1.4 8v de 60 cai, deci pana la urma cred ca aveti dreptate.

Comment

• O avea Fabia i-ul de 2 ori mai rosu.
              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Originally posted by sibianul View Post
                Poate este markerul de o calitate extra...si de-aia
                Si eu la caterinca am facut cu markeru I-ul cu rosu si am pus poza pe un forum, sa se feresaca lumea de mine

Notati atat: o mapa buna genereaza un demaraj mai bun decat stock.
                Cum masurati treaba asta tine de fiecare.

Comment

• il asteptam in Bucuresti sa se distreze cu diferite 1.4, 1.6 fara i )

Comment

• Originally posted by AdryanMarius View Post
                    Salutare, scriu aici deoarece este vorba tot de putere in plus, si eu am 1.4, azi dimineata vine un coleg mandru cu noua lui achizitie, logan 1.4 MPI cu I rosu, el cica are 85 de cai, si cred ca nu sunt minciuni, chiar da impresia ca este 1.6, trage mai bine ca a mea, ati mai auzit de asa ceva, sau doar vrajeala cu I-ul ala rosu?
                    So funny...

Comment

• Originally posted by o8MeLC View Post
                      il asteptam in Bucuresti sa se distreze cu diferite 1.4, 1.6 fara i )
                      Momentan stau prost tare cu timpul, m-ar ajuta mult sa iau bac-ul,mai la vara o sa fac tot posibilul sa ajung si eu la o intalnire in Bucuresti, momentan sunt incepator in arta condusului si nu prea am incredere sa incerc si eu norocul cu fabia aia

Archangel80 acum mi se pare si mie "So funny... " , dupa ce m-am lamurit!

Comment

• pai vorbeste cu el sa o punem de o amicala. La mine pe portbagaj scrie MPI doar cu argintiu.

Comment

• dar tu esti 1.6, asa ca nu te mai umfla la stockaturi 1.4.

Comment

• a vandut-o si el mai departe ) a dat teapa cu i-ul ala rosu, imi pare rau ca nu am apucat sa ii fac o poza, am pus cauciucurile de vara azi si as vrea sa ma dau o tura cu ala cu fabia, dar nu ma indur sa o turez asa tare, imi este frica sa nu crape ceva

Comment

• Nu stiu daca a mai fost postat odata dar, m-am uitat putin pe youtube si am gasit asta.
                              Un logan 1.4 cu turbo pe el.

Pot sa zic ca imi place cum merge. De-ar merge si 1.4 aspirat asa...

Comment

• o remapare pt 14mpi 2006 (euro3) 118000km ajuta cu ceva? ma refer la consum/putere

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google