Putere in plus pt. 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai tocmai :-) nu ai detonatii sau sa zicem motorul nu intra in regim detonant atunci ECU nu mai trebuie sa intarzie scanteia si astfel nu pierzi din putere ... :-) (adica ai o aprindere/ardere optima, sau kind of) ...
    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Unora chiar le-a placut fizica (motoare termice si electricitate) si chimia in liceu, mai ales partea cu explozibili
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da, cifra octanica e un indice la rezistenta antidetonatie a benzinei!Adica mai pe romaneste arde controlat...Explozia are loc exact la momentul oportun!De aici rezulta functionarea mult mai optima a motorului!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
          Unora chiar le-a placut fizica (motoare termice si electricitate) si chimia in liceu, mai ales partea cu explozibili
          off-topic: la chimie in special nitroglicerina ma pasiona ... Si la fizica nucleara : bomba atomica (daca n-am mai studiat legat de A-Bomb au au :P).
          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Salutare, sunt nou pe aici, va urmaresc de cateva zile bune..
            am luat un logan acum 2 saptamani 1.6 16v , in mod normal pt sotie.. Dar mai merg si eu cu el, merge binisor ce sa zic, dar cititnd pe aici ma gandeam si eu la un cip
            o fi o idee buna ?
            mentionez ca masina nu prinde 100 de mii la mine..

Comment

• Ce bine imi pare cand imi mai da si mie cineva dreptate.
              Pacat ca,cu kormoranul nu tine nimeni cu mine )

Comment

• Putin off dar vrea usa precizez faptul ca, mai alimentez cu 98 de la rompetrol si chiar simt o usoara diferenta la accelerare mai agresiva ;) credet isau nu , nu am nici un interes sa mint sau sa vorbesc aiurea :-??

Comment

• Incearca Carrera 100. Cred ca mai scoate vreo 2 cai in plus ascunsi prin motor

Ar merge remapare, o admisie aer rece si eventual o evacuare Magnaflow pentru cuplu. Oricum, mare istorie nu iese.

Comment

• Offtopic
                    Mi-am pus un muffler tip si...Zicea cineva pe forum sa nu pun deastea ca...Astupa teava . Voi ce crede-ti ? eu sper sa nu am probleme,si daca am de unde ar trebui sa i-mi dau seama? poza la my ride crd ca ultima pagina

Comment

• Salut

As vrea sa stiu daca galeria de aer care merge la filtu ar fi montata cu gura de aspiratie undeva in zona radiatorului si a grilei...Se poate obtine o crestere de CP.....Astfel in cat aerul sa ajunga in motor la o temperatura mai scazuta decat solutia stoc

Comment

• Pai cu filtru sport nu obtii cine stie ce .. Eventual daca e ceva la 200 de euro sau stiu eu
                        dinastea obisnuite castigi maxim 1cp .. Sa zicem la 5500 de ture , la mers normal nu o sa fie altceva + ca intra mai mult praf la motor ... E doar putin schimbat sunetu`
                        Its just a car ...

Comment

• Am inteles ca apare in viitor logan de 133 cp ? Pai de ce sa le mai tunam? Le vindem si o luam pe asta noua

Comment

• hmh .. 133 mai dureaza cred ca .. Nu imi vine sa cred dar na. . Cine stie oricum degeaba e tare in motor daca nu e tare`n curbe
                            Its just a car ...

Comment

• Am auzit si eu stirea. Am inteles ca se va lucra si la suspensie, mi se pare normal.

PS: bine ai spus Radule, e tare in motor, dar in curbe ...

Comment

• Pana sa vrem putere in plus nu ar trebui sa ne ocupam si de cauciucuri,suspensii,amortizoare,greutatea masinii,rollcage,bari stabilizatoare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google