Putere in plus pt. 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fratilor, spuneti-mi si mie cum vad ce putere are masina inainte si dupa chiptuning. Am 1,4 si o sa fac saptamana asta.

Comment

• Faceti calcule, vedeti ce iese si pe urma daca merita faceti daca nu vindeti si luati mai bun .Simplu zic eu.Strangeti din buci !
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• @alinoium: simplu, faci un test dyno. Ca metoda alternativa, poti face cateva starturi 0-100km/h si vezi ce timp scoti, apoi start lansat (repriza) 60-100 si 80-120, la fel, vezi ce timp scoti. Viteza maxima pe o bucata de 2-3km. Apoi chiptuning si refaci testele. Daca iesi mai bine, ai castigat ceva cai si cuplu (dar nu poti spune cat), ideea e sa imbunatatesti performantele, daca doar asta urmaresti. Metoda3, cea mai "ieftina":rogi pe un cunoscut care are g-tech sa ti-l dea pt cateva ture, inaninte si dupa chiptuning. Rezultatele sunt mult mai exacte decat metoda empirica, dar un pic sub dyno, ca precizie
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Merci pentru idee. Nu ma deranjeaza lipsa de putere decat la unele depasiri si atunci cand merge prost /ori din cauza benzinei, ori calculatorul de proces viseaza parametri aiurea la traductori, ori e botoasa pe mine/. Credeam ca chiptunarii au si scula respectiva, recte posibilitatea masurarii puterii reale. Stiu cati bani am dat si nu cer imposibilul. Conduc de 30 de ani. Sanatate maxima si bafta eterna.

Comment

• Putere in plus deci...Pt. Cunoscatori(mai ales din Arges) un singur cuvant BTX(matrafox...).Masina va urca orice panta cu a IV-a lejer...Singurele dezavantaje:uzura foarte prematura a motorului si functionarea motorului minute bune dupa ce soferul a scos cheia din contact si a plecat la treaba lui
            Cai putere garantat...Bici sa ai sa ii strunesti...Si bani de service

Comment

• Nu mai fi asa de misterios si da-ne mai multe detalii )
              Chestia cu mersu motorului si dupa ce scoti cheia din contact am vazut la un Mitsubisi preparat de raliu (250 cp).

Comment

• Matrafoxul stiu ca e gazolina dar poate fi un amestec carburant cu cifra octanica ( nu stiu daca se scrie asa) foarte mica.

Comment

• asa puneti prostii in masina.
                  Ca motorul merge, dupa ce opresti motorul, este semn al detonatiilor.
                  Mai bine 75 de martoage, decat mai multe si bolnave.

Comment

• Off topic: mie la vechea Dacie o data nu mi s-a oprit motorul dupa ce am scos cheia din contact. Motivul: se arsese o siguranta. .
                    De ce sa bagam matrafox? Bagam direct nitroglicerina si ajungem sateliti artificiali ai pamantului.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Bagam sa le facem rachete)
                      fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Concluzia finala cip si gata?
                        sigpicnu o mai vind...am donato

Comment

• La Matiz stiu ca a bagat unu' pastile d-alea (supradoza!), de facea motorul ca toti dracii, spuneai ca-i dizal in ralanti - dar tragea bine, a riscat mult...

Sebi, cu cip sau fara cam tot dracu' ala e ) Castigi pe demaraj un pic, viteza cam tot aia e.
                          Un pic mai fasneata in comparatie cu una stock, se duce ceva mai bine.
                          Eventual iti scoti afara filtru de aer, se simte ca trage ceva mai bine. )))

Comment

• Daca tot vorbim despre asta, puneti naftalina!Ca trage bine, garantat!Nu ma intrebati de urmari pe termen lung, insa!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Scotzi filtru de aer si nu pui nimic in loc si atunci trage mai bine?
                              sigpicnu o mai vind...am donato

Comment

• Daca scoti filtru, o sa mearga cu muste... Deci vei avea 75 ponei, si vreo 1000 de muste putere...E ceva

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google