Putere in plus pt. 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Octavian___30 View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=NNaN_-AoSxw
    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Pt SUPERCAR, inainte si dupa remap (editarea asta...Merge greu forumu).
    Plecare in sec 1, 100/h in sec ~13,2.
    Plecare in sec 1, 100/h in sec ~12,2.
    .............................................
    Deci vreo 0,7-0,8 sec diferenta. Una secunda e foarte mult la un 1.4 sa scoti numai dintr-o remapare. Oricum e bine zic eu
    Ma citez ca vreau sa fac o completare: diferenta intre una stock si una remapata creste mult la peste 100 km/h.
    Stock 1.4 0-130/h ~25 secunde, remapat ~21,5 sec.
    Deci vreo 3 secunde diferenta (asta ca sa rotunjim in jos, sa fim generosi).

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Primul stock.
    Se poate observa ca pana la 100/h nu e chiar mare diferenta, 0,7-0,8 secunde doar.
    Clipul doi remapat, plecare in secunda ~1,5 (verificat cu frameuri).
    Last edited by Octavian; 5 October 2008, 21:42.

Comment

• O sa pun si eu benzina 99+ de la petrom, sa vedem ce diferenta o sa fie, poate scap de acele paraituri, metalice, asemanatoare cu scanteile produse de un magnetou. Culmea cand am motorul rece nu le aud, doar cand fac 4 liniute la apa, probabil se incalzeste motorul si se intampla ceva cu arderea, de alimentat alimente numai cu 95 de lapetrom.

Apropo o sa incerc sa fac un 0-100 km(sa vad pe ce drum), curios ce timp o sa scot.

Comment

• Cat de puternica e remaparea pe care ti-ai facut-o . Si eu aveam niste tacanituri pt nubira dar aia avea motorul praf a urcat de la 106 la 118 cu tobe filtre si avea cuplu dupa 4300 rpm . Pe vremea aia alimentam super + 98 petrom . O superbitate de benzina . Si break-ul din 88 tragea de rupea cu aia(1.4 carburatie set + segmenti +garnituri MAHLE totu` aluminiu) + toba cap coada custom (fara filtre sau alte nebuneli)
        1.6 MPi Icy White

Comment

• Nu stiu cat de puternica e remaparea, softul este de la "turbo..." nu mai stiu exact(Nu Tcm), imediat dupa remapare am simtit acele sunete, acei +10% nu i-am simtit pana nu am facut niste teste comparative cu una stock, oricum pana in 3000rpm, insemnand un condus normal, ar trebui sa nu fie nici o diferenta fata de stock, acel plus de putere se simte imediat dupa 3000.

Comment

• Inseamna ca eu am alta harta, pt ca la mine se simte de la turatii joase ca trage mai binisor, adica de pe la 1800-2000 rot/min un pic o pisc si se duce.
            Chiar i-am dat la un prieten sa o conduca (are 1.4 stock) si a remarcat imediat ca e mai elastica si raspunde mai fain la acceleratie.

Comment

• Depinde cum ai modificat ecu . Repet intrebarea: cine ti-a facut remaparea sau unde ?(cat a costat)
              offtopic: am un prieten care avea Peugeot 206CC (de altfel cred ca era cel mai frumos din tara) tunat din germania si avea ecu modificat gen de la 110 cat avea el standard pe dyno la bucuresti ii arata 139 cai (filtre+tobe+alt ax cu came+chiuloasa)(urca la 7500rpm) Dar cuplul la fel il avea dupa 3500-4000 si pana atunci ... Mama mama ce trageai cu ambreiajul (daca plecai de pe loc riscai sa iti moara motorul) insa se ducea tare de tot . A folosit numa` benzina 95 acum il fac cu loganu` meu 1.6 pe gpl
              1.6 MPi Icy White

Comment

• Eu sunt destul de multumit de cum trage, remaparea am facut-o la @Leon_TDI, omu a fost chiar ok, mi-a raspuns la intrebari, mi-a zis ca imi pune inapoi softul stoc fara nici un cost in caz ca nu imi convine, aici in Constanta nu aveam in alta parte unde sa fac la 3 bulioane, deci singura chestie e cu benzina desi inca nu am testat exact, osingura data parca am pus 98 de la OMV, parca nu mai aveam acele mici pocnituri.
                Si sa inteleg ca trebuie neaaparat sa alimentez numai cu benzina 98+?
                AA si inca ceva, la voi la cat taie alimentarea? La mine de ex tot la 6000 se gatuie, ca si in cazul mapei stoc.
                Last edited by florian; 6 October 2008, 18:16.

Comment

• Fa un test 0-100/h si apoi unul 0-130/h (asta ultimul e cel mai edificator) sa vezi cum stai fata de una stock. Sunt destule clipuri pe youtube cu 1.4 stock.
                  Eu fata de ce am vazut, scot cu vreo 3 secunde mai bine 0-130/h decat 1.4 stock.

Comment

• Am facut un test aseara de reprize: 80-120 pe tr III si tot 80-120 pe tr IV.
                    Dupa spusele unui coleg cu 1.4 sctock, lui i-a iesit ~9,50 sec respectiv ~13,00 secunde (tr IV desigur).
                    Mie mi-a iesit: 8,80 secunde, respectiv ~12,50 secunde. Nu e mare diferenta, dar ceva e totusi..

Comment

• Suficient cat sa iesi din rahat daca ai ghinionul sa intri in el. La 100km/h o secunda echivaleaza cu 28 de metri.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ce inseamna "calculator sport"? Si cati CP se pot stoarce dintr-un 1,4 daca se monteaza asa ceva.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Zicea cineva (nu o sursa de incredere)ca aduce ecu de 1,6 mapat pt 1,4 care face minuni,avea o filmare cu loganu la 200km/h si zicea ca e al lui adica 1,4 eu zic ca sunt doar filme in capul lui dar totusi ma gindeam sa va intreb,stie careva despre ce e vorba?
                          sigpicnu o mai vind...am donato

Comment

• Si eu cu coaja mea ''logan 1.4 75 cp'' stock!!! placarea de face in secunda 3 de pe clip....

acum sunt curios cat o sa scot dupa chip-uiala...:-??
                            Last edited by alin_ti_1031; 11 October 2008, 18:54.
                            sigpic
                            http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
                            http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• Tu ai atins @95Km/h nici macar 100Km/h sau peste, si tind sa cred ca era la vale.

Comment

• E cam 100.
                                Daca nu era ceva vale, e un timp bun, 11 secunde si ceva.

Alin baga si un 0-130/h daca ai unde (eventual spune si zona)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google