Putere in plus pt. 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am remapare si...crede-ma nu trebuie sa pui benzina de 98-99+
    eu pun numai de 95..(rompetrol)
    si e ok masinuta
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Salut inca nu am prea multe posturi aici si nu stiu unde sa caut.Poate ma ajuta si pe mine cineva.As vrea sa stiu daca injectoarele de 1.6 merg pe 1.4 si daca merg cam ce putere da ? Multumesc.

Comment

• da, merg de pe 1.6 pe 1.4. sunt chiar identice mai tre' sa-ti zic la ce crestere de putere sa te astepti?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da,undeva la O cai frumoshi.
          Numai bine.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

• Multumesc ca nu ma stiu ce pot sa fac la motor sa traga mai bine inafar de filtru sport si remapare. Ce nu as vrea este o toba sport pentru nu stiu cumk se trece de itp cu ea

Comment

• cu spaga, dar cu un pic de noroc treci si fara spaga
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• salut

nu am urmarit topicul mai detaliat dar as vrea sa stiu niste pareri in legatura cu schimbarea injectoarelor&comp. de pe 1.6 16v pe 1.4 sa mai gandit cineva la chestia asta oare creste cumva si puterea?
                HD-87-DLR

Comment

• pai benzina sa zicem ca-i dai in plus. dar aer? daca motorul nu absoarbe 1600cmc de aer, doar 1400...cum crezi ca arde benzina aia in plus? cine o arde, daca nu e suficient oxigen cat sa consume toata benzina? nu crezi ca nu vei obtine decat un 1.4 cu consum de 1.6?. faceti cum vreti, pana la urma. injectoarele de 1.4 si 1.6 sunt identice. schimbati-le, daca asta va face placere. si puneti si soft de 1.6 ca sa aveti 105 cai din 1.4mpi ca aia de la renou or fost cretini cand au facut motorul ala mai comprimat, mai mare, 16 valve...fiti voi mai tuneri decat inginerii lor...

Comment

• Nu creste nimic.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• acum intrebarea intrebatoare:merita sau nu merita facuta remaparea la logan de 1.4 MPI???
                      Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Exista topic separat: Remapat sau nu.

Comment

• ok.scuzati greseala
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Bun deci eu am facut remapare la loganul meu de 1.4 si am pus si filtru sport.Cum am zis nu vreau toba sport ca nu stiu daca trec la itp.Ce modiicari sar mai putea face fara sa afecteze prea mult fiabilitatea? Multumesc

Comment

• o axa cu came. costa vreo 320 euro. si castigi vreo 9-10 cai. reali, nu de-aia virtuali, din hartile chiptunerilor...

Comment

• pai si dupa ce schimbi axa cu came nu faci din nou softu'? sau la admisie ? ca nu mai retin..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google