Putere in plus pt. 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o intrebare
    eu am un 1.4 remapat
    e adevarat ca cutia de pe 1.2 16v e cu rapoarte mai scurte si are cuplu mai bun la turatii mici?
    merge pusa cutia pe 1.4 si teoretic castigi la turatie mica ceva putere la demaraj?
    teoretic daca merge pusa cutia si e adevarat ce ziceau uni pe theardul cu 1.2 atunci motorul de 1.4 cu cutia de 1.2 e mai sprinten la demaraj si depasiri, e adevarat?
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• da. dar iti creste consumul. daca nu mergi blana, nu se merita transplantul. la fel de bine poti pune cutie de mcv, ca si aia e la fel de scurta. si probabil gasesti mai ieftina la dezmembrari cutie de mcv decat de 1.2. basca aia de mcv tine la cuplu sanatos, poti pune si ambreiaj mai mare...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• daca faci remapare la 1.4 mpi sa-mi dai si mie detalii ms
        hdfbg

Comment

• vezi la anunturi online ca sunt oferte de remapare cat nu poti duce. dintre cei care am postat pe pagina asta, nici unul nu ne ocupam cu asa ceva.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
            da. dar iti creste consumul. daca nu mergi blana, nu se merita transplantul. ..................
            E hai, cum nu merita?
            Pt 1.4 e ca un ''defect'' de fabricatie cutia de viteze, oricand e binevenita una cu rapoarte ceva mai scurte, adica cea de pe Clio 1.4 mpi ( sau aia de pe 1.2 sau MCV 16V) .

Comment

• nu merita pt ca cei mai multi cu 1.4 l-au luat tocmai ca nu consuma aia 0.2% in plus cat ia un 1.6 sau 16v...

Comment

• Sa-l xxxxxxxxx dracu' de consum, o cutie mai scurta n-ar fi facut utilaju sa consume cu treizeci de litri in plus!
                Pt un (si Nu cred treaba asta, dar ma rog) 200 grame care oricum nu ii simti, merita o cutie ceva mai scurta.

In afirmatia ta cred ca stii si tu ca ai gresit: si-au luat 1.4 pt ca de asta au avut bani, valabil pt cel putin 80% din posesori. Poate te iei dupa afirmatiile de pe forum, mare greseala

Comment

• lumea zice ca si-au luat 1.4 pt ca ala consuma mai putin si cu chiptuning au tot 90 de cai ca ala de 1.6. si consuma tot atata, dar nu costa 600 de euro in plus. inteleg din exprimarile respective ca adevarul e undeva la mijloc...

Comment

• Off-topic:eu mi-am luat 1,6 ca a fost gratis. Daca era pe bani ramaneam tot la 1,4.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Nu, e clar ca esti indoctrinat, scuze domle dar ai o ura personala fata de 1.4 daca zici treaba asta.
                      Uite cazu meu: am avut de ales intre asta ce am acum si alta aproape full, dar eu am spus ca daca nu e 1.6 mpi n-o iau (aia alta), tipa spune ca este 1.6 dar platesc numai restul dotarilor, fara sa platesc diferenta de capacitate.
                      Cand facem o verificare....1.4 mpi toata ziua
                      Am spus pas.

Comment

• Cu cine vorbesti? Cu mine sau cu Seba?
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @tavi: daca de mine zici ca sunt indoctrinat, iti zic ca si in vata reala si pe forum am vorbit cu oameni care au zis 1.6 e prea scump la ce ofera. prefer 1.4, ca bea mai putin, iar eu merg linistit. si daca vreau sa merg tare, ii fac chiptuning si pun filtru sport si am 90 de cai. asa gandesc, inca, foarte multi. si da, sunt si categoria celor care nu si-au permis mai mult de 1.4. eui, saracii, chiar nu au nici o vina in chestia asta. si e normal sa vrea si ei mai mult decat au putut sa-si ia la momentul respectiv. tie nu ti se pare normal? a, nu e normal sa-ti iei 1.4 ca 1.6 bea mult, desi ai banii respectivi, apoi sa-ti dai cu tesla-n cur ca chiptuning, vibrochen de 1.8, pistoane de 16volti si iesi la pret ca un ipotetic logan de 150 de cai cu toate modificarile alea si ai un fel de frankenlogan sau loganstein. un hibrid din piese obosite, ca noi sunt scumpe ca dracu. dar faci 1.6 la semafor, cu o masina care a costat initial mai putin, cu 500 de euro. ai vazut topicurile de cum sa pun abs, cum sa pun airbag, cum sa schimb motorul, cum sa pun clima, etc...? ia vezi acolo motive si sa-mi zici daca eu is ala indoctrinat...

Comment

• Eu nu m-am raportat numai la forum, vorbesc la scara nationala.
                            In rest desigur ca ai partea ta de dreptate.

PS: oricum, intr-un fel sau altul, pe multi forumu i-a indoctrinat

Comment

• o intrebare simpla, nu face 1.4 remapat 1.6 stock ?

Comment

• e posibil sa il faca dar acel 1.4 tre` sa fie stok stok din punct de vedere al echiparii iar 1.6 full de full sa existe intre ele o diferenta de 100 kg

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google