Butoane Geamuri Eletrice Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Butoane Geamuri Eletrice Logan 2

imi spune si mie cineva un de gasesc sau unde pot da comanda ptr butoane geamuri electrice fata am logan 2 butoanele sint la fel cu cele de la sandero

la dealer ce are?
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

mda am fost 200 ron buc pe comanda si vin intr-o luna si geamurile m-au costat 3 mil deci dau 4 pe butoane

Comment

ai incercat si in vitan daca nu dute duminica vin baieti cu piese de la pitesti sigur sant mai ieftine

Comment

am incercat si la baieti in vitan duminica si nu au ptr ca nu a cerut inca nimeni si daca comanda trebuie sa comande 300 de buc bine ei aveau un pret mai rezonabil

Comment

Lasand la o parte dealer-ii si targurile,incearca la firme care aduc piese la comanda.Eu asa am reusit sa fac rost de un element de caroserie cand am avut nevoie.La dealer si la magazine costa o caciula de bani.
            Mult succes!
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by games_5hop View Post
              am incercat si la baieti in vitan duminica si nu au ptr ca nu a cerut inca nimeni si daca comanda trebuie sa comande 300 de buc bine ei aveau un pret mai rezonabil
              asa cred ca sa intamplat si cu primul model cred ca tre sa mai asteptam pana apar piese mai multe la ph2

Comment

mda in sfirsit am rezolvat cu un baiat de la mioveni mi le aduce simbata la 80 ron ambele yopi

Comment

vezi ca te.ai descurcat.?....u nu aveai geamuri electrice sau..?
                  TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

sal

fratilor voi stiti unde se pot monta cateva butoane suplimentare la prestige primu model k sa dea dak am gasit,e unu micut langa frana de mana putin mai jos de ala care blocheaza geamurile da ala sa fie singuru buton suplimentar????????
                    sigpic

Comment

Originally posted by games_5hop View Post
                      mda in sfirsit am rezolvat cu un baiat de la mioveni mi le aduce simbata la 80 ron ambele yopi
                      foarte bun pret !

ar trebui sa ne faci si noua legatura;))
                      http://img353.imageshack.us/img353/1012/9457rs0.jpg

Comment

salut .macaralele pt geamuri electrice de logan faza 1 nu se potrivesc si la faza 2?

teoretic ar trebui doar e aceeasi masina cu alt aspect..in rest totul e identic..stie cineva?
                        Last edited by valio; 22 March 2009, 22:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salutare,
                          Nu am gasit alt topic deschis mai apropiat de problema mea:
                          - am modelul 1.4 Laureat 2005, clar cu geamuril electrice. Pentru a deschide cel din dreapta, trebuie sa tin butonul apasat continu. Pentru a deschide geamu din stanga e suficient doar de un impuls. Intre timp mi s-a ars ledul de la butonu pentru geamu din stanga, lucru care ma enerveaza la culme cand vad consola centrala incompleta (in special noaptea - cand e comenzile sunt luminate).
                          L-am desfacut si am vazut ca becul respectiv nu este un led propriu-zis (asa cum banuiam), dar nici beculet. Aduce mai degraba a siguranta cu filament care se incinge si lumineaza, insa nu are picioruse prea lungi, fiind lipit aproape direct pe doua contacte de cupru, cred. Am fost la un magazin de piese dacia (in Brasov), sa intreb cat e un buton si am ramas masca: 80Roni pentru intreg blocul butonului. Mi se pare prea mult pentru problema care o am. Stie careva ce fel de led/bec este acolo si cum pot sa-l schimb? Cei de la piese nu aveau asa ceva si nici nu stiau ca pot sa comande astefel de bec/led separat decat cu modulul intreg.
                          A doua intrebare: - comportamentul descris la inceput (buton apasat continuu pt dreapta, si doar un impuls pt geamu din stanga,) este comandat de modulul butonului? sau e din unitatea centrala a masinii? Intreb asta in ideea in care daca gasesc vreun modul de la cineva, eu vreau sa-mi pastrez comportamentul comenzii asa cum este acum. Din cate am inteles asa e si la renault.

Mersi

Comment

Se vede ca nu prea citesti pe aici,aflai raspunsurile sigur.Daca vrei sa ai si pentru geamul din dreapta cu impuls trebuie sa schimbi doar butonul.Pentru a nu ti se mai arde pe viitor becul din butoane foloseste leduri.Ia uite ce am gasit aici http://www.youtube.com/watch?v=moVpvuVt7dEare 3 parti,vizionare placuta.
                            Last edited by amg; 9 January 2010, 19:46.
                            Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Da, nu exista ca reper doar becul din buton. Si nici de la cele normale.
                              Se schimba butonul cu totul. Dar e mai simplu sa schimbi becurile cu leduri.
                              GL-22-TOF

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google