Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Octavian, asa mai da . Diferenta nu pare a fi foarte mare insa se observa clar ca dispare acel "lag" din raspunsul motorului.

P.S.: @cosmindan, care este treaba cu Master Tuner? Ceea ce ai postat tu este idealul, insa nu prea vad eu in Ro pe cineva care sa testeze un soft astfel incat sa tina seama de atatea variabile.
    sigpic

Comment

• Catalinux

Nu am pus acel citat de dragul de a da un copy-paste......eu am fost acolo cand s-au facut astfel de modificari, si vreau sa va transmit ca un tuning facut la perfectie ii costa pe cei de la Master Tuner... 24 de ore si chiar un plin de rezervor.Am vazut si Logan 1.4 mpi cu unichip pe el si pot spune ca merita o astfel de investitie, dar pentru cine cunoaste.Cum o fi sa ai 4 sau 5 harti pe masina si sa le schimbi in mers , in functie de ce vrei de la masina.Este si o vorba...dai un ban dar stai in fata.Dupa ce imi pun unichip o sa vedem ce este mai bun .... o remapare testata pe starda sau un unichip setat in sarcina direct pe masina pe un dyno.
      real power..... diesel power by

Comment

• Scuza-ma ca intreb, dar se merita unichip la 1.4? Caci mai mult de 7 cai ( si asta optimist), nu poti scoate.
        Ce vei face, vei merge cu harta de 3 cai? 5 cai, 7 cai? in functie de nevoi....sa fim seriosi.
        La motoarele astea de feon, nici nu merita investie prea mare, caci ai uitat sa precizezi pretul unei astfel de interventii, ce poate trece de 200 euro.
        Insa pana la urma sunt banii tai, si daca vrei sa stai in fata...
        Ps: vrei putere crescuta? turbo/compresor, motor decomprimat, interne schimbate, etc...

Comment

• @cosmindan daca faci treaba asta chiar te rog sa ne tii la curent cu detalii, m-i se pare o treaba mai scumpa dar mult mai corecta. Nu se pot compara performantele masinii la liniute, din 10 plecari de pe loc nu cred ca pleci de 2 ori la fel! Plus ca psihicul uman este foarte comlex si poate face din tzantzar armasar, fara suparare din partea celor cu remap dar eu pot sa i-mi fac remap si din talpa!

Comment

• da, sigur. si marmota ce remapeaza cand faci tu chiptuning din talpa?
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @Seba era un mod de a spune, daca stii ca ai dat ceva banuti pe un remap normal ca te astepti ca masina sa fuga, si... ii dai talpa!

Comment

• pai te astepti in limita celor 10% la benzinar aspirat. eu altceva voiam sa zic, daca ala remapatul lipeste pedala la podea, tu poti sa faci ce vrei, ca la acelasi motor, dar neremapat, doar pe viraje poti sa-l faci...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Sunt destui Gica-contra si e normal,cert e ca pentru 150 de ron,merita investitia,si nu cred ca placebo,chiar se simte.

Comment

• Ma gandesc cum si-or da seama cei fara remap ca ar fi placebo? Chiar o fi la toti cu remapare placebo? Eu nu am auzit pe nimeni care si-a facut remapare la o firma/persona din domeniu sa zica ca nu simte nimic schimbat la masina. Sunt multi care se asteptau la mult mai mult, dar pana si ei recunosc ca totusi trage mai bine. Si sa dai sute de euro pe nu stiu ce chip, eu zic ca ar fi mai bine o remapare de 150ron si niste cauciucuri noi, de ex.
                    Parerea mea.
                    Last edited by Florin80; 14 May 2009, 18:50.

Comment

• Mi-am facut si eu remaparea saptamana asta si dupa doua zile de probe sunt foarte multumit,eu zic ca merita sa dai bani pe asa ceva.

Comment

• Mai e un lucru interesant de aflat:daca scade viata motorului,cel putin cam astea ar fi zvonurile dar eu unu sincer am senzatia ca dupa remapare merge mai bine motorul.

Comment

• Nu scade din viata motorului o remapare corecta.
                          Daca tot ii dai talpa ca nebunu, normal ca scade, dar nu remaparea e de vina ci Schumacheru din noi

Comment

• O scadea acolo putin, in loc de 400000km poate va tine 300-350000km sau ceva in genul, dar ce mai conteaza ca pana la kilometrii aia schimbi 2 masini.

Comment

• si daca mai face vreo unul "milionul" cum a facut ala cu skoda lui...) si mici schimbari ... ))

Am un coleg cu 1.4 Remapat , el zice ca sunt diferente ... Ne-am tinut dupa un BMW 320 Constanta-Bacau ...

Eu am 1.4 stock , cand l-am condus pe al colegului cu 1.4 remapat + filtru + evacuare , am simtit o diferenta !

oricum nu stiu cati caluti ajung la roata din acei 75 CP , pe cand acesi 10 CP pe care'i scoti din remapat , filtru , evacuare... sunt 10 CP " de rasa " ..
                              Last edited by Roupdate; 18 May 2009, 22:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ala cu bemveu a uitat cumva sa dea a 2-a? era "masca" de uimire de cat de tare merge loganul...
                                mah mai treziti-va, ridicati-va din pat si mereti dracu' la scoala, ca vine bacu' si daca picati la mate, invatati toata vara pt sesiunea a 2-a...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google