Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zi-le domnu' Seba...

Parcă văd că ăla cu BMW-ul mergea normal iar Loganu' numa' în 4000-5500 rpm

Comment

• Am facut si eu joia trecuta o remapare la Doc si inca nu am avut prilejul sa o testez afara sa vad cum se comporta in depasiri(motivul pentru care am facut aceasta modificare deoarece era cam puturoasa) dar ce pot sa spun e ca pleaca mai bine de pe loc si ajunge mai usor la turatiile superioare. Nu ma asteptam la cine stie ce performante dar se simte ceva in plus, mai bine. Deocamdata sunt multumit, recomand celor care nu stiu daca sa faca sau nu remaparea (in aceeasi situatie am fost si eu mai mult timp). Pt 150 de lei merita.
      @Octavian_30: oi fi eu incepator ce acest site(promit sa avansez ) dar la experienta mea de 15 ani de condus si peste 200mii de km efectuati nu ma mai astept sa-mi cada relantiul in baie...

Numai bine tuturor forumistilor si o sa revin cu alte concluzii dupa ce fac primul drum in afara Buc.

Comment

• Pai ce....si eu m-am tinut si de un A6 cu doua dude-n spate, la un moment dat l-am si depasit la naiba, desigur ca ala din Haudi n-avea treaba mea

PS: m-am tinut si de un Astra 2.0 dizal, m-a lasat (pe doua benzi) sa ajung in drept cu el, intre timp terminase de vorbit la telefon si vruuumm...dus a fost...pfuuu mai un pic si-l dovedeam

Bujye: am glumit desigur, sper ca nu te-ai suparat prea tare

Comment

• Nu m-am suparat, stai linistit...

Comment

• Seba eu zic sa nu iti mai faci tu probleme cu noi , si cu bacul .... Sper ca te-ai prins cand am zis : "ne-am tinut dupa un..." ca doar am reusit performanta de a merge dupa el ! El ca orice sofer de bmw putin mai "nervos" iar noi DA ne-am tinut dupa el onorabil , logic si la mintea cocosului ca el mergea doar putin mai tare , daca mai calca putin acceleratia nu'l prinde nici dracu...

Sa nu crezi ca acel 320 (e46) este vreo racheta...are 150CP Diesel ! 9 sec / suta ... Cu un 1.6 16v chiar ai sanse sa te ti dupa el pe DN"uri asta daca esti mai bun ca el , ca sofer .
            Last edited by Roupdate; 19 May 2009, 16:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nici cu 1.6 16V n-ai sanse la ala daca e buna masina si soferu nu e de weekend, deci chiar nici o sansa.

Comment

• Ati ajuns prea departe ca sa comparati BMW 320d de 150 cai cu loganu oricare ar fi acela. La ce reprize dezvolta motoru ala si la ce stabilitate si aerodinamica are nici nu incape in discutie.

Comment

• Lasa nene sa viseze omu' ca doar nu da la nimeni in cap.
                  Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                  Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                  www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• @Roupdate: am avut 16v si am si condus 320d. crede-ma ca ala n-a dat macar a 4-a capat; te lasa stand pe autostrada, de-ti venea sa cobori din masina la 120
                    16v e zmeu intre loganuri, ceva golfuri si bemveuri pisicuta prabusite de prin 90, dar oricum cu motoare <2000cmc. nici macar la semafor nu dovedesti 320d, iar pe serpentine, in urcare, in maxim 2 minute nici fumul nu i-l mai mirosi.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Normal ca un 320D ... termina un 1.6 16v , este masina sport .... Ma rog am si precizat ca daca accelera ne "termina" !

Dar cu 1.6 16v te ti lejer dupa un 320D , daca soferul BMW"ului nu'i da "jar" ! Ce'i asa greu sa mergi cu 140-160 ? El merge normal ,tu deja fortezi masina ... dar te ti de el :P

M-ai da'i in **** masi cu BMW'urile lor...parca's placate cu aur !

OFF-Topic (nu pot sa nu zic): Azi in Mamaia 2 bucuresteni , un 530D si un q7 (Alb,logic) ... soferii 20-25 ani ! au blocat 2 benzi pentru a da noroc din mers.... Apoi arata'u semne cu mainile Cand l-au blocat 2 constateni pe cel cu Q7'tele a inceput sa-si cera scuze..de frica ! (sau cel putin asa parea dupa fata) Iar cocalarul din BMW dus a fost.....

Comment

• pe 0-400 m loganul cu ceva imbunatatiri poate poate bate un bmw ... din mers n-ai nici o sansa ... din cate stiu si 316 cea mai pocnitoare mere 200 ... pe cand la logan la 180-190 gata tarlaua,16v ce ia un pic peste 200 pe bord
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• 320d nu e masina sport.

Faza cu cocalarii, frate nu m-am tras nici cand a fost Dodge Viper in spatele meu, e un cocalar d-asta in Arad si face semne cu farurile in plin trafic, unde drac' sa ma trag??
                          Cand sunt generos il las sa treaca si apoi arat ca habar nu are sa se strecoare prin trafic (defat la cocalar i se pare un drept sa-l lasi cumva sa treaca)

PIPI pe fata lor

PS: si mai e unul cu un Rolls Royce care are numai prunci de 18-20 ani in masina si baga mare pe la semafoare
                          Deci pipi pe ei

Cristi: foarte probabil sa dovedesti un 316-318 la demaraj, un 320 chiar nu prea cred
                          Last edited by Octavian; 20 May 2009, 22:43.

Comment

• Bravo, Doc. M-ai rezolvat (prin baiatul din GL) excelent. Merge super masina, si nu se compara cu pesudosoftul de 1.6 pe care l-am avut, ca sa nu mai zic de cel standard pus ulterior. Deja cred ca am luat-o razna, de bucurie, am inceput sa fac intreceri prin oras in seara asta de era sa intru intr-un BMW.

Comment

• @andreyi: Ti-am explicat ca softul de 1.6i bagat de "inginerii de la PItesti" pe 1.4i n-are nicio legatura. Ma bucur ca esti in sfarsit multumit de remapare, altadata e bine sa va ganditi de 2 ori inainte sa apelati la asa zici experti din Pitesti.
                              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• despre ce e vorba cu softul de 1.6? ca tocmai eu ma pregatesc de o mapare cu niste "baieti din Pitesti".

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google