Si totusi daca tacane avansul,cand ar trebui sa se auda?
Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4
Collapse
X
-
Si daca nu tacane?!?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by alin2009 View PostSi totusi daca tacane avansul,cand ar trebui sa se auda?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Adevarul este ca am folosit doar un plin de Carera 100 si nu mi-a placut de loc. Sunt doua explicatii:
1 ori plinul asta l-am nimerit chiar cu cifra octanica de 100 sau peste si de-aia nu mergea cum trebuie
sau 2 am nimerit un Carera cu cifra octanica sub 95 desi scria minim 100.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
poate l ai nimerit cand era mai racoare afar... pe caldura asta e normal sa mearga mai rau masinilePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostAdevarul este ca am folosit doar un plin de Carera 100 si nu mi-a placut de loc. Sunt doua explicatii:
1 ori plinul asta l-am nimerit chiar cu cifra octanica de 100 sau peste si de-aia nu mergea cum trebuie
sau 2 am nimerit un Carera cu cifra octanica sub 95 desi scria minim 100.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Florin80 View PostMah, nu stiu ce tacane pe la unii, dar la mine nu m-i se pare ca tacane nimic( nici cu 95 nici cu 100 ), doar ca pe forje zgomotul e un pic mai gros ca innainte de remapare, ciudat nu ?
P.S. Sunetul ala schimbat al motorului (mai puternic cica)este dat de avnsul de scanteie .
Daca ar fi sa fac ceva la motor at fi :o axa cu came ascutite, pistoanele usurate, o evacuare completa inox, si sa mai iau nitel din chiuloasa.......si cam atat.
Spor la cipuit!!!Last edited by cosmindan; 30 May 2009, 19:30.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by fratie View PostIn concluzie , MERITA sau nu remaparea , la pedala se simte ? (demaraj) consumul ? (creste mult) ?
Originally posted by cosmindan View PostDaca ar fi sa fac ceva la motor at fi :o axa cu came ascutite, pistoanele usurate, o evacuare completa inox, si sa mai iau nitel din chiuloasa.......si cam atat.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment