Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• doc cu toate ca a mea e remapata , cand ajung prin bucuresti te caut sa o fac la tine ..is curios cum e
    Its just a car ...

Comment

• Esti binevenit la Bucuresti. Vino si vedem ce soft ai pe masina, daca e nevoie il modificam asa cum trebuie.
      Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
      www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• tinem legatura daca ajung pe la voi ...merci
        nota 10 pt tine ..
        Its just a car ...

Comment

• Cu placere. Numarul meu de telefon il gasesti direct in semnatura.
          Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

• Salut

Eu consider ca numai dupa ce fac modificarile mai sus mentionate de mine.....va fi binevenita o remapare.Cam asta se face a la motoarele aspirate.Nu poti sa faci din soft ceva extraordinar, fara sa umblii si la partea mecanica.Fiecare isi da cu parerea , dar nimeni nu este sigur......iar acum discutia a deviat de la subiect, si s-a trecut la cifre octanice....etc.

Cu stima
            Last edited by cosmindan; 31 May 2009, 23:15. Reason: Automerged Doublepost
            real power..... diesel power by

Comment

• Parerea mea e ca se simte diferenta in bine.
              Multumesc DOC.

Comment

• Originally posted by cosmindan View Post
                Salut

Eu consider ca numai dupa ce fac modificarile mai sus mentionate de mine.....va fi binevenita o remapare.Cam asta se face a la motoarele aspirate.Nu poti sa faci din soft ceva extraordinar, fara sa umblii si la partea mecanica.Fiecare isi da cu parerea , dar nimeni nu este sigur......iar acum discutia a deviat de la subiect, si s-a trecut la cifre octanice....etc.

Cu stima
                N-as vrea sa te dezamagesc, dar eu am facut o parte din modificarile pe care le-ai descris pe o masina mult mai capabila si totusi rezultatul nu a fost asa de mare pe cat a fost investitia. Deci cam stiu ce spun. Nu compara 150RON pe care ii poti da la o resoftare cu 1500-3000 euro pe care ii poti baga intr-un motor aspirat ca sa mai castigi 15-25cp.

Comment

• Teoretic, la 1.4, dupa remapare, cuplul va creste la 125 Nm, iar 1.6 are stock 128 Nm. N-am mai condus de mult timp un 1.6 stock, teoretic ar trebui sa traga doar un pic mai bine la turatii mai joase avand in vedere ca difera doar 3 Nm dupa remapare.

Comment

• Buna ziua. Am si eu nevoie de sfaturile voastre.Am un benzinar 1,4 si o rulota pe care o trag cu el.Partea proasta este ca ma cam rog de el la cp pe care il are din fabrica.Daca umblu la soft as avea rezultate mai bune ?
                    Astept parerile voastre.Multumesc anticipat

Comment

• cu siguranta
                      sigpicMy ride

Comment

• numai sa nu te astepti la prea multe din 75 de cai benzinari aspirati. o sa ajungi probabil la 81-82 dupa resoftare. cam atat iese din motorul ala...oricum e o idee mai bine decat ce ai acum
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• DA vei simti modificarea. Am mai avut un caz asemanator cu Solenza-rulota si clientul a fost multumit de rezultat.

Comment

• @eugenpopa ai facut resoftarea? ce greutate are rulota? cum se comporta dupa resoftare, ce consum aveai/ai inainte si dupa resoftare?
                            Ma ierti ca pun atatea intrebari dar si eu sunt in aceiasi situatie, adica Logan 1.4 + rulota cu MP 775 / MMA 1000 si ma bate gandul sa mai dau ceva viata in motor
                            Multumesc anticipat

Comment

• sant pareri si pareri eu unul as fi cam convins pt o remapare. dar eu am gpl pe masina din fabrica. oare se merita?

Comment

• Revin si eu cu parerea mea despre remapararea facuta acum 2 luni la Doc si de abia acum in concediu am avut ocazia sa testez masina cu adevarat. Intr-adevar la motor s-a modificat putin zgomotul (e mai "suparat") dar se cunoaste diferenta la depasirile in treapta a 5-a. Eu sunt multumit si de consum, adica 5,7% in afara cu AC dat drumul tot timpul si cu ceva greutate pe masina. Parerea mea este ca merita.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google