doc cu toate ca a mea e remapata , cand ajung prin bucuresti te caut sa o fac la tine ..is curios cum e
Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4
Collapse
X
-
Esti binevenit la Bucuresti. Vino si vedem ce soft ai pe masina, daca e nevoie il modificam asa cum trebuie.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Cu placere. Numarul meu de telefon il gasesti direct in semnatura.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Salut
Eu consider ca numai dupa ce fac modificarile mai sus mentionate de mine.....va fi binevenita o remapare.Cam asta se face a la motoarele aspirate.Nu poti sa faci din soft ceva extraordinar, fara sa umblii si la partea mecanica.Fiecare isi da cu parerea , dar nimeni nu este sigur......iar acum discutia a deviat de la subiect, si s-a trecut la cifre octanice....etc.
Cu stimareal power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostSalut
Eu consider ca numai dupa ce fac modificarile mai sus mentionate de mine.....va fi binevenita o remapare.Cam asta se face a la motoarele aspirate.Nu poti sa faci din soft ceva extraordinar, fara sa umblii si la partea mecanica.Fiecare isi da cu parerea , dar nimeni nu este sigur......iar acum discutia a deviat de la subiect, si s-a trecut la cifre octanice....etc.
Cu stimaOferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Teoretic, la 1.4, dupa remapare, cuplul va creste la 125 Nm, iar 1.6 are stock 128 Nm. N-am mai condus de mult timp un 1.6 stock, teoretic ar trebui sa traga doar un pic mai bine la turatii mai joase avand in vedere ca difera doar 3 Nm dupa remapare.
Comment
-
Buna ziua. Am si eu nevoie de sfaturile voastre.Am un benzinar 1,4 si o rulota pe care o trag cu el.Partea proasta este ca ma cam rog de el la cp pe care il are din fabrica.Daca umblu la soft as avea rezultate mai bune ?
Astept parerile voastre.Multumesc anticipat
Comment
-
numai sa nu te astepti la prea multe din 75 de cai benzinari aspirati. o sa ajungi probabil la 81-82 dupa resoftare. cam atat iese din motorul ala...oricum e o idee mai bine decat ce ai acumDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
DA vei simti modificarea. Am mai avut un caz asemanator cu Solenza-rulota si clientul a fost multumit de rezultat.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
@eugenpopa ai facut resoftarea? ce greutate are rulota? cum se comporta dupa resoftare, ce consum aveai/ai inainte si dupa resoftare?
Ma ierti ca pun atatea intrebari dar si eu sunt in aceiasi situatie, adica Logan 1.4 + rulota cu MP 775 / MMA 1000 si ma bate gandul sa mai dau ceva viata in motor
Multumesc anticipat
Comment
-
Revin si eu cu parerea mea despre remapararea facuta acum 2 luni la Doc si de abia acum in concediu am avut ocazia sa testez masina cu adevarat. Intr-adevar la motor s-a modificat putin zgomotul (e mai "suparat") dar se cunoaste diferenta la depasirile in treapta a 5-a. Eu sunt multumit si de consum, adica 5,7% in afara cu AC dat drumul tot timpul si cu ceva greutate pe masina. Parerea mea este ca merita.
Comment
Comment