parerea mea e ca dupa remapre 1.4mpi nu ajunge la 94 de cai nici cu resoftare la resoftare...
Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4
Collapse
X
-
Nu e doar parerea ta, asta e realitatea pe care trebuie sa o accepte toti.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
era o ironie la ideea lui cezar de a reveni la topic
pe de alta parte, ce stii tu ? nu vezi ca 1.4mpi cu chiptuning si o toba sparta bate 1.6_16v? si ne mai aburesti aici cu cresteri de 10%, cand de fapt sunt 50%...
un 1.4 cu chiptuning la chiptuning cred ca-ti zvanta si vaporul tau de 200 de cai. nu crezi, nu-i asa? o sa se gaseasca unul cu 1.4 chipuit sa-ti arate tristul adevar...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
N-ar fi exclus, sa vedem vreo racheta de genul asta pe strada care sa se alerge cu orice masina peste 200. Eu daca as fi in locul multora de aici mi-as investii resursele in ceva mai palpitant, gen turbo sau supercharger si nu as face publica masina decat cand aceasta ar fi functionala. Vezi cazul SGM, un baiat destept care fara prea multe resurse materiale a facut din Dacia Berlina o masina de temut pentru BMW-uri si AUDI-uri.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Baieti..eu doar am pus oferta unui om care se ocupa cu softurile..nu am dat cu paru.Topicu se afla pe patru tuning.
Comment
-
a luat foc netu si caii de la remap))la ce bun cresterea puterii si x cai in plus?ca mai mult ajutor in demaraj il ai de la jenti mai mici pe 14 si gume la fel de ex. si o cutie cu rapoarte mai scurte cum e aia de dizal?ca asta vrea toata lumea in stradal demaraje, numa liniarii doresc cresterea in cai putere, nu?[zic si eu de capul meu ,nu luati in serios, da jur cand am bani sa fac remap]
Comment
-
cutia de diesel, din contra, are rapoarte lungi dar nu le "simti" din cauza cuplului mai mare deci nici o sansa cu cutie de diesel.
dupa remapare ai ceva in plus, nimic spectaculos dar de multe ori necesar :P
eu cam asa as caracteriza efectul remaparii la MPI-uri.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
s-a mai tot discutat: 1.4, 1.6 si 1.6 16v au aceleasi rapoarte chiar daca cutiile au indici diferiti. :-) in schimb dieselul are cutie cu rapoartele mai lungi din cauza cuplului mai mare.
nu cred ca e vorba de invidie aici sunt doar discutii. daca si MPI ar avea turbo problema s-ar pune la fel dar ...
Oricum eu la 1.6 simt remaparea: am avut ocazia sa merg 9 luni cu remapare apoi cateva fara si acum iarasi cu remapare si pot sa spun ca e o diferenta sesizabila. Si in cazul 1.4 e cam la fel. Nu e ceva spectaculos dar exista un surplus care te ajuta in anumite momente.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Dorin z View Postam 10.000 km de la resoftarea loganului meu de 1,4 mpi, si sincer se simte bine la 1,4, in oras noul cuplu este o incantare, in extraurban depasirile cu viteza a IV-a sunt cireasa de pe tort, deci concluzia: se merita remaparea!!!
inca unul cu ferrari.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
@seba: să știi că mă bate gândul să iau Logan de 1.4i. Mă gândesc că la consum sunt la fel iar dacă îl găsesc pe baiatul care cipciripește Loganul la 95CP vând tigaia japoneză.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Doc,nu vrei un schimb cu un 1.4mpi chipuit si o diferenta din partea ta?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment