Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu nu il am remapat si nu vreau sa il remapez deci nu am cum sa am asteptari sau dezamagiri )...consider ca am un motor normal,mic,cum o fi el si nu am ce sa scot din el.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
      eu nu il am remapat si nu vreau sa il remapez deci nu am cum sa am asteptari sau dezamagiri )...consider ca am un motor normal,mic,cum o fi el si nu am ce sa scot din el.
      Si atunci..care este rostul postului tai anterior? Intreb si eu, avand in vedere numele topicului.
      Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
      www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Salutare. Mi-am remapat si eu acum 2 sapt Loganelu'(1.4 mpi) la CristiXP(caruia ii multumesc pt promtitudine) si pot zice ca se simte diferenta. Simt ca trage mai bine la turatii joase, parca pleaca mai usor de pe loc si are mai mult "zvac". Consumul a scazut cam cu jum de litru.

Comment

• exact cum ar trebui. daca adaugi un filtru sport si mergi la fel de calm, va ma scadea putin.

Comment

• Salut.

Am si eu o intrebare.
            Difera ceva softul comercializat de catre Doc pentru motoarele 1.4 si softul de la baietii de la Dacia? Ma refer la softul inbunatatit nu cel stock.

Comment

• Cred ca Doc poa' sa-ti spuna cel mai bine.

Comment

• salut,sunt nou pe aici si am si eu o serie de intrebari......din cate am vazut sunteti multumiti de resoftare,totusi am studiat piata si am vazut k pretu difera de la unu la altu am auzit de sume mici gen 1 mil 2 si preturi mari gen 350 euro,vreau sa stiu ce diferentze sunt,si dak se merita sa dau mai putin si sa am ceva de calitate.....cum pot sa iau legatura k DOC?

Comment

• green, pentru motorizarea ta, cu 350 euro, nu prea ai ce face, in ideea ca posibilitatile sunt limitate!
                  O remapare ok este la Doc! Creste puterea indeajuns sa fi multumit!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• De altfel softul lui Doc e si promotional pentru membrii forumului.
                    Mai multe detalii: DimSport
                    Last edited by DaniD; 27 August 2010, 09:34.

Comment

• Originally posted by tataieb12 View Post
                      softurile hai sa spunem cele " originale " difera de la o masina 2005 la una 2010 aceeasi motorizare , ce este mai rentabil un soft nou model 2010 sau un soft modificat genetic pe o masina mai veche ca ani .
                      softurile stock, cel putin la benzinare nu difera cu nimic la dacia inca de pe timpu cu supernova...sunt asa pentru ca producatoru vrea ca masina sa tina 500000 de km fara sa patesti nimic..la resoftare urci putin parametrii si te tine poate 450000 de km...nu e ca si cum poate sa ti pice in 10000 de km masina daca o resoftezi motorul duce mult mai mult, da cica softu stock e combinatia "perfecta" intre durata de viata si fiabilitate.
                      sigpic

Comment

• Ba difera.
                        Nu e acelasi soft la supernova, solenza, logan e3, e4.
                        Ba chiar la e4 sunt 2 versiuni.
                        ECUFix
                        Please don't visit my homepage!

Comment

• cu ce e diferit? si care sunt alea doua la euro4?
                          sigpic

Comment

• Sunt alte tabele de injectie si avans.
                            ECUFix

Comment

• la asta ma gandeam si eu...da care e faza cu doua la euro4? la ce motoare te referi? atat daca poti sa mi raspunzi, ca o dam in offtopic ms
                              sigpic

Comment

• E vorba despre acelasi motor, acelasi calculator, dar 2 softuri diferite. Al 2-lea soft a aparut prin 2008.
                                ECUFix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google