Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adica vrei sa spui ca un 1.4 ca al meu din 2007 are alt soft ca un 1.4 ph2 de exemplu? fapt care nu se traduce prin crestere de putere si nici de cuplu, pentru ca au ramas la fel...deci poate prin noxe mai putine, desi noxe mai putine ar insemna o eficienta crescuta a motorului, deci implicit si o crestere de performanta...deci, intrebarea mea este, fiind evident ca softul dimsport ofera un plus de putere, eu ca utilizator daca as dori sa modific softul actual cu unul dupa 2008, tot original, ce avantaje as obtine?
    imi cer scuze daca sunt offtopic, da chiar sunt interesat, daca stiam gresit.
    sigpic

Comment

• absolut niciunul . Softul din calculatoare e ca un firmware , se mai repara unele buguri , unele probleme etc . Updateul de soft poate fii facut doar de catre uzina sau dacoteci . Dimsportul iti modifica in softul tau actual tabele de injectie si obtii un plus de putere si cuplu .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• am inteles...deci ramane acelasi soft doar ca e updatat...mersi cristi...inseamna ca nu stiam eronat, doar ca nu stiam exact
        sigpic

Comment

• a trecut un an de cand am facut remapare la Rares in Constanta, din cate stiu lucreaza cu Doc (DimSport) , foarte multumit de la inceput si pana acum .
          cuplul ce era o data la 3000, acum e pe la 2000, iar raspunsul la pedala este foarte rapid, cum o calci cum se duce (avantajul acceleratiei pe cablu )
          consumul este unul mai bun , fata de 10L/100km in oras si 7L/100km exterior... oricum as fi calcato, acum consumul depinde foarte mult de cum apesi pedala!
          in oras, daca o calc tare(pedala capat) este foarte posibil sa manance benzina degeaba... insa consumul nu creste de 10L decat daca o forjez intens 5000-6000 ture ajunge pana la 12L . daca merg cu ea normal, pedala apasata strict cat sa fie masina mentinuta in miscare, ia cam 8.5L la suta de km.
          pe exterior, pedala capat.. 180km/h toata autostrada mi-a mancat 12L/100km; tot pe exterior... toata autostrada 90km/h, viteza a 5-a 2000-2500rpm, fara depasiri, pedala apasata constant 2-3mm cat sa fie in miscare, consuma 5 , maxim 6L/100km .
          iar pe stilul meu de sofat, mixt, 30% exterior, pedala apasata fara ezitari, schimbari la 3000rpm, ia 8.8L/100km.

in privinta liniutelor, in general ma bag la categorii de 80-90 cai /1000-1100kg si 100 cai /1300kg . cand aveam si eu ambreiajul bun o data... acum 1 an... , nu refuzam nici masini de 110 cai, gen passat...

concluzia finala.... merita cu varf si indesat.
          alte mentiuni, conteaza foarte mult calitatea combustibilului, alto 101 face minuni, in special cand nu pui foarte multi L iar rezervorul era deja gol...
          sigpic

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
            absolut niciunul . Softul din calculatoare e ca un firmware , se mai repara unele buguri , unele probleme etc .... .
            Uneori apar altele (probleme) cum a fost cazul la 1,6 .
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @pigoo:180 km pe ora la 1.4, chiar si pe ceas nu cred ca este posibil doar cu motoru remapat..
              sigpic

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                Uneori apar altele (probleme) cum a fost cazul la 1,6 .
                Din cauza problemelor cauzate de soft eu am luat si ban atunci!

Comment

• 180 am prins si eu candva se poate, dupa o vale lung si cu nitel vant din spate ....martor imi e alexpeed, la venirea de la tulcea...

Comment

• stie cineva in buzau se fac remapari?

Comment

• si chiar daca se poate, sa nu va puna sa incercati. e "cam" periculos.

Comment

• Originally posted by green View Post
                        stie cineva in buzau se fac remapari?
                        Sunt sigur ca se fac si la Buzau. Eu nu am un reprezentant acolo, insa trec destul des prin zona in drum spre Siriu si mai ajut 2-3 forumisti. Lasa-mi un PM cu datele de contact si te sun cand ajung in Buzau.
                        Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                        Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                        www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• In cluj este un reprezentant de dimsport? as opta si eu pentru o remapare la 1.4. Mersi

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                            @pigoo:180 km pe ora la 1.4, chiar si pe ceas nu cred ca este posibil doar cu motoru remapat..
                            prinde 180 si chiar si ramane acolo , nu poate mai mult :P
                            cu putin noroc, vant din spate si vale, daca ai adus-o la 180 pe autostrada si o tii cu pedala la fund ... acolo ramai, rar ajunge la 175 daca ai deal sau vant din spate, dar nu scade sub 175 .
                            e adevarat...dureaza ceva pana ajungi la 180..... dar dupaia e senzatie, a 5-a la 5200rpm toata autostrada si nu a zis nimic timp de ~45 minute
                            sigpic

Comment

• Originally posted by ftitus View Post
                              In cluj este un reprezentant de dimsport? as opta si eu pentru o remapare la 1.4. Mersi
                              Salut.

In Cluj, te pot ajuta eu cu o resoftare. Dar nu sunt dealer Dimsport.
                              Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• Originally posted by green View Post
                                stie cineva in buzau se fac remapari?
                                Originally posted by ftitus View Post
                                In cluj este un reprezentant de dimsport? as opta si eu pentru o remapare la 1.4. Mersi
                                La cluj nu avem dealer insa cel mai apropiat se afla la Oradea, Satu Mare, Deva sau Baia Mare. Daca vrei sa apelezi la vreunul din orasele enumerate intra pe site in sectiunea dealeri: http://www.dimsport.ro/ro/contact-di.../retea-dealeri sau da-mi un PM si iti trimit datele de contact.
                                Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                                Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                                www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google