Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut! am o intrebare legata de remapare. Un prieten si a luat logan 1,4 MPI second si tipu de la care l a luat i a spus ca ii remapat. Cum ar putea verifica daca chiar ii este remapat bolidu? Multumesc anticipat

Comment

• sa vada unde are limitarea . in general cele remapate au la 6500 .
      sigpic

Comment

• nu neaparat . La multe limitarea ramane ca de fabrica pentru ca asa vrea clientul .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• zic ca si mai bine s o remapeze el daca poate la dimsport sau sa bage softu original ca nu se stie cat de buna e remaparea pe care o are sau nu pe masina si sa nu i dauneze mai mult.
          @cristi: tinand cont ca puterea e pe la 5500rot/min, daca pastrezi limitarea neschimbata dupa resoftare, asta presupune ca pierzi si anumite efecte ale resoftarii (cuplu/putere) ?
          sigpic

Comment

• Ar trebui sa mearga la cineva sa ii verifice softul (ce si cum a fost modificat).
            Asta ca sa nu dea alti bani pe acelasi soft.
            ECUFix
            Please don't visit my homepage!

Comment

• Daca merge bine, n-are rost sa se mai agite.
              Eventual sa faca o proba de demaraj cu alt 1.4.

Comment

• Cat l-a costat pe amicul tau?
                La mine suna parca un pic mai bine. La cuplu sau la cai n-am simtit vreo schimbare...

fara linkuri externe

Comment

• Eu zic ca se simte mult mai bine si in ce priveste cuplul si in ce priveste consumul; nu am facut consumul exact dar comparativ se simte ceva ceva mai ales in afara.
                  PS si eu am tot 1.4 remapat by@Cristi_Xp si caruia i multumesc inca o data .

Comment

• Ahaaaaaaa ))
                    Acum gata, nu ma mai pun cu tine.

Comment

• lasa ca pana sa ajung sa te prind din urma mai este, trebuie sa mai vada multa forja sa ajunga in parametrii la care functionezi tu

Comment

• Originally posted by seiko View Post
                        Am facut azi remapare la Doc.
                        Sunt multumit..consuma mai putin cu sa zicem cu 4-500 ml in acelas regim de condus.
                        parca trage mai bine..spun parca ca inca nu am apucat sa fac comparatie cu una stock.
                        mie mi sa parut ciudat ca dupa 3000 de ture sa schimbat sunetul motorului foarte mult...suna mult ai grav..mai a diesel...mai a motor puternic...nu stiu daca e bine sau nu...ideea e ca vreau sa aflu si sa aflam prima voastra parere...
                        ma repet nu bate nu tacana nu e nici un sunet dubios...e pur si simplu un sunet de motor mai puternic...dar numa dupa 3000 rpm
                        uite eu la remapare am observat ca, conteaza si ce bujii ai, daca am maers cu EGK merge frumos, rotund, fin, da nu sare asa tare, daca i am pus BERU 4 electrozi in depasiri nu prea stai la povesti si trage mai bine intr adevar...probleme, nu. o zi buna.

Comment

• Salut
                          Am aproape 30k km, remapare de la 13k la dimsport, galati.

Am obs recent ca motorul a inceput sa tacane un pic, ceva asemanator cu un motor pe gpl. Benzina pun in general de la petrom, de 95. Saptamana trecuta am pus peste jumatate de rezervor de petrom95, aproape 30 de litri de ecto98 de la lukoil si pana acum nu s-a ameliorat sunetul (ce-i drept, era mai bine daca aveam mai putina benzina de 98)

Sa incerc sa merg la service pt reglaj supape ?
                          In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

• Incerca sa pui numai de 98 in rezervor si mergi un pic cu ea sa vezi cum se comporta. Eu folosesc top99+ petrom si merge ceas.
                            sigpic

Comment

• Trage mai bine cu benzina de 98, merge mai rotund, merita 100%, m-am desteptat cam tarziu. Merita banii. Ce-i drept, a fost nevoie de promotie la ecto sa ma hotarasc. A fost benzina de 98 la acelasi pret cu cea de 95: 4.96. Dar de acum, clar o sa pun petrom 99.

Revenind la intrebare .. sunetul care se aude e asemanator unui motor care merge pe gpl (de un timp x ). Ma duc la mecanicul meu de la Dacia sa-mi regleze supapele au ba ? Asta-i rezolvarea ?
                              La dacie reglam aproape singurel, la logan inca nu-mi bag nasu, dar am inteles ca trebuie sa fie undeva intre 10-15 la admisie si 25-30 pe evacuare.
                              In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

• si ca pret remapare pe la dimsport pt 1.4?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google