If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
carcotasi vei gasii mereu doc.trebuie sa ai multumirea sufleteasca ca ai facut treaba buna si ca esti apreciat de marea majoritate.gigi contra nu va murii NICIODATA.nu stiu daca am facut maparea la tine(pe la str.fabrica de glucoza pe undeva).am mers cu masini puternice(x5,s500,cayenne600gts,bentley continental)iar pt sufletelul meu de hinghereala un clio 1.5 dci 70 cp.cine vrea putere mare asta inseamna alt pret achizitie, benzina consumata,alte cheltuieli cu intretinerea.asa ca daca ati luat logan asta aveti.de exemplu revizie porsche ca
scuze am apasat din greseala.sa revenim.revizie porsche cayenne 3000 diesel la un an: 2800 ron(ulei filrte,filtru de motorina)mai pui 5000 ron si iei un logan sh.vrei putere vrei MASINA.asa ca sa ne scuteasca carcotasii care vor sa iasa avion
Last edited by B70NGY; 25 March 2014, 20:23.
Reason: Automerged Doublepost
@Doc: La posesorii de Logan Diesel DPF tot aşa de mic este procentul celor nemulţumiţi?
Nu de alta, dar mă bate gândul să-ţi fac o vizită!
Procentul celor cu 1.5dCi 75CP remapat este mai mic, dar in crestere. E si normal, model mai nou si o mica retinere din partea proprietarilor. Dupa remapare, majoritatea sunt multumiti. De ce spun majoritatea, deoarece multi dintre ei au avut si modelele anterioare de 1.5dCi fara dpf si dupa remapare pareau mai agresive. Cele cu DPF sunt motoare noi cu alt tip de injectie si sunt concepute de fabrica sa mearga diferit fata de cele clasice. Asta nu inseamna ca remaparea nu se simte pe motorul de 75CP sau 90CP.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment