Inteleg...ma intereseaza doar tinuta de drum si eventual daca mai e asa evident zgomotul ala ciudat pe la 110-120 pana se asterne motorul la drum
Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4
Collapse
X
-
Originally posted by goguspan View Postsi eu mi am fac remap dar merge mult mai bine, se simte pana in a 4 tra destul de bine si am reusit sa trec de suta in a doua eu sunt multumit. nu aveti idee careva daca tot scad liniutele la apa de la 4 la 2 din ce cauza e ? mersi.
vad ca esti din targu mures .. trebe sa ne intalnim odata sa vbLast edited by raduprov; 8 March 2009, 15:08.Its just a car ...
Comment
-
-
@Octavian_30 mie mi s-a parut ca sunetul motorului inainte de remapare este de motor putin "avansat"(adica are avansul marit) iar dupa ca e zgomot normal. La tine cum a fost?
Ca zgomot efectiv nu-i nici o diferenta ca a mea are evacuarea nealiniata ca lumea si "urla" .
Din cate stiu la Tico nu se poate face remapare.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Mie mi s-a parut ca inainte de remap avea avansul cam mic, la limita si dupa, ca e exact acolo unde ar trebui (nici cu benzina de 95 nu-mi tacane avansul) si parca are o explozie mai buna/bogata/mare (la un 1.4 stock dau clasa la orice ora si la 1.6 mpi stock ma tin aproape de el pana pe la 130/h ).
PS: la Tico remapul inseamna ceva reglaje din surubenita (acelasi lucru se face digital prin soft) : modificare debit de aer (banuiesc ca are si jigler de ala de aer), avansul marit o idee, si eu stiu ce reglaje minuscule se mai fac p-acolo - cam asa ceva
Dar nu cred ca are nevoie de asa ceva, mare brnza nu faci (oricum pt oras e foarte agil).
Comment
-
Originally posted by C@talin View PostAm auzit de la un profesor de motoare de la poli,ca e buna remaparea asta,motoru nu pateste nimic,da cica nu ar fi bine sa abuzezi de noua putere a motorului pentru ca componenetele din el sunt calculate la puterea la care vine .
Originally posted by C@talin View Postio am zis ce mi-a vis nenea :P de obicei profi astia sunt mai cu temele facute ca orice alt injiner din service.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Testat astazi pe A1 cu 160 km/h pe ceas...se pare ca am scapat de zgomotul de trecere la accelerarein zona vitezei de 120 km/h...zgomotul(schimbat dupa remapare) a ramas acelasi fie ca accelerez rapid in tr.2,3,4 si cum s-a mai zis, in a 5-a nimic deosebit(desi nu vad ce s-ar schimba)...deci numai de bine pana acum despre remapare,mai ramane sa vedem pe termen lung si...am uitat de consum insa mai astept putin ca sa pot face o comparatie cat de cat(...cu stock-ul)
Comment
-
Daca tot veni vorba de remapare............sunt multumit..dar imi apare un clantzanit de avans............poate cineva sa-mi explice cum sta treaba.
Comment
Comment