Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4
Collapse
X
-
Conteaza stilul de mers,daca acum dai forje la greu si schimbi dupa 4-5000 ture/min e normal sa creasca consumul.
Inainte ce consum aveai?sunt curios?
Daca mentii acelasi stil de mers e posibil sa scada cu 0,5%-sau sa creasca cu 0,5%.
acum sa nu crezi ca daca ai facut remaparea esti la F1.Remaparea te ajuta la depasiri,nu te ajuta sa zbori........si sa ai si consum mai mic.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostCam cati kilometrii ar trebui sa aibe un motor minim pentru a face remaparea ? E mai bine sa se mearga cu softul original pana se "rodeaza" cat de cat motoru ?
Eu am aproape 9000 km.
Motorul se lasa dupa 10-20.000km.
Remaparea o faci daca tu vrei un pic de demaraj pe treapta mai mica.
Dupa mine,se merita o remapare.
Eu sunt multumit.
[augustin...nu stiu ce sa-ti raspund.o sa mai verific odata ]
Da,mai verifica,si mai vorbim.
1-Dar mergi normal,fara accelerari bruste.[si vezi consumul]
2-Mergi si mai sportiv si vezi ce consum ai.
3-Fa un drum mai lung,si atunci se va vedea consumul.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostCam cati kilometrii ar trebui sa aibe un motor minim pentru a face remaparea ? E mai bine sa se mearga cu softul original pana se "rodeaza" cat de cat motoru ?
Eu am aproape 9000 km.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Mai devreme am facut si eu remaparea la Doc,si am facut testul pana acasa,prin Bucuresti,fara benzina de 100,doar cu ce era in rezervor.Pareri:masina trage mult mai bine,in sensul ca daca sa zicem la 1 a ii dai 3000 de ture,cand schimbam a 2 a avea tendinta de a da inapoi,si acum e inversul medaliei,in sensul ca trage,vrea mai mult,se simte cuplul pe trepte intermediare,si asta e cel mai important,ca poti sa te tii dupa ceva masini,si pana acum ma tineam dupa trotinete.Ms mult Doc,faci o treaba buna,personal multumitLast edited by alin2009; 10 March 2009, 15:26.
Comment
Comment