Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 82.5 cai dar sunt mai multi decat stock ,deci e mai bine.
    sigpic #

Comment

• stiu...si eu am remapare....dar dupa cum zice ca e o harta semi agresiva....ar trebui sa fie la roata....ca la motor dupa remap am si eu 82 cai ...teoretic. (cu alt soft)
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @mumus
        deci e mai bine sau ce?
        sigpic #

Comment

• Deci nu cre' ca ai 82 cp la roata.
          Esti aproape de mine(locatie), cand e vreme/benzina si esti dispus de un test sunt prezent cu utilaju meu, care nu cred ca are nici 70 cp la roata.
          Banuiesc ca tu ai softu de la baiatu' din Deva nu?

PS: si as face oricand cu cineva cu softu asta care sustine ca are 85 cp resp 96 cp, sa eliminam orice dubiu. Ce mai atetea dyno-uri.
          Facem test, daca are 85 cp tre' sa-mi dea fum, nu mai vorbim de 96 cp...
          Stock si remap, atat.
          Last edited by Octavian; 4 October 2009, 21:25.

Comment

• am softul de timisoara mi la pus cristi xp.
            sigpic #

Comment

• deci...mai pe romaneste...eu cred ca in cel mai fericit caz am 82 cai la motor ! (remapare la Doc )
              nu cred ca e posibil ca tu sa ai 82 cai la roata....
              Si eu as face o dunga cu tine... (cu ala care zice ca are 82 la roata)
              sa vedem...
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
                am softul de timisoara mi la pus cristi xp.
                Nu-l cunosc

PS: e OK , si eu tot un soft ''de Timisoara'' am.

Comment

• nu cunosti pe cristi xp administratorul acestui site?
                  sigpic #

Comment

• Chiar, cine-i Cristi xp asta?

Comment

• @vasile78
                      vrei sa stii sau sa afli? pt ce?
                      sigpic #

Comment

• Citind toate discutiile astea de pe aici cu harti agresive si semiagresive, deja ma intreb oare' marmota ce zice?
                        Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                        Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                        www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Marmota isi vede linistita de treaba ei, inveleste ciocolata... Ce ar putea sa mai zica...
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Este o vorba pe care nu am inventat-o eu, si anume: "Mama comertului este reclama"! Ori sunt eu tampit si nu cred cifrele voastre gen "1.4 cu remap are 86-96 Cp , consumul scade simtitor chiar drastic la unii ...etc". Daca ce as sti sigur ca remapul asta face ce spuneti voi, maine fac remaparea!

Comment

• Chiar dacă mă ocup de chiptuning, mă bazez pe o reclamă corectă și nu înfloresc rezultatul pentru a atrage mai multi clienți creduli. La motoarele aspirate optimizarea softului nu poate aduce decât un max de 8-10% din valorile inițiale. N-aș vrea să vă dezamăgesc dar nici axa cu came modificata nu face minuni cu creșteri mari de putere.
                              Aveți nevoie de cel puțin 2000-3000 euro investiți în piese de tuning pentru a obține un motor de 1.4i 75CP fiabil cu creșteri de putere cuprinse între 85-95CP. Mi-ar fi greu acum să vă explic la toți de ce nu se poate obține mai mult dintr-o simplă resoftare și nu cred că este locul potrivit aici.
                              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• consumul scade daca nu mergi tare...sa mai vb despre asta de 100 de ori pana acum.(a crescut un pic cuplul....nu mai apesi atat acceleratia)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google