Originally posted by Loganu
View Post
Parerea Ta Personala Dupa Remapare La 1.4
Collapse
X
-
crezi ca nu mi-am dat seama
Ca poate citeste unu pe aici , si pune botu la ce ai zis tu ) ca mai sunt si specimene dinastea... mai sunt dealde dastia care pun un filtru , toba finala si remapare si au deja 90 de cai
@ Kataline stiu ca e recomandat sa ii faci remapare dupa ce iese din rodaj...
Comment
-
am facut si eu remaparea......... e super .... chiar nu ma asteptam la o diferenta mare ..... dar este ..... de exemplu 60-100 in tr4 ajungeam in 14 secunde acum ajung in 11Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by Bogdanel2009 View Postmi-as face si eu remapare la 1.4 al meu si as pune si chiptuning oare s-ar simti o diferenta? limitarea daca este pusa la 6500rpm se poate intampla ceva in timp cu motorul?
Ca sa iti faci o idee despre cei doi termeni: remapare si chiptuning te invit sa citesti prima capitol din Intrebari Frecvente.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
recomand DOC - merita chiar e ok!
Comment
-
Originally posted by pirvu_alex View Postam facut si eu remaparea......... e super .... chiar nu ma asteptam la o diferenta mare ..... dar este ..... de exemplu 60-100 in tr4 ajungeam in 14 secunde acum ajung in 11
Mai mult ca sigur ai cronometrat anapoda.
Comment
-
Originally posted by ReiMNs View Postsalut, sunt nou aici si avand acelas motor cu loganul , am zis sa ma informez despre remapare/resoftare sau cum o cunoaste fiecare.
ce riscuri prezinta aceasta modificare?
Nu prezinta nici un risc.
Ce masina ai?ECUFix
Please don't visit my homepage!
Comment
-
unele dintre pareri sunt exagerate gen inainte urcam dealul intr-a 2 acum urc ca un avion cu a 3 d ajung in varf cu 3 sec mai rpd.poate ca asa viseaza multi dar sunt doar vise,resoftarea schimba cuplul de pe la 2000+ simti ca raspunde mai bine, si mai ales daca folositi benzina 100+, dif cu benzina o vezi si la un logan stok.
Comment
-
oricum e bun cuplul ala castigat la turatii joase,acolo ai avantaje.dar daca vrei sa faci 1-100km sau 0-130..u t duci cu 1 viteza pana la 45 km (dau un exemplu) si turatie 5500-6000, deja cand ai bagat a 2 ..turatia nu se duce la 2000 ..ramane la peste 4000 daca nu ma insel.deci prin resoftare nu prea castigi mare lucru in demaraj ci doar cuplu la turatii joase intr-un regim de functionare d oras normal! sper sa am dreptate
Comment
Comment