Si-a schimbat cineva pana acum panourile de usi cu cele de pe Loganul ph2? Eu am un 1,6 16V si m-ar interesa sa-mi pun panourile noi. Stie cineva sa-mi trasnmita codul de comanda, avand in vedere faptul ca doresc sa fie aceeasi culoare si acelasi model de tapiterie care este de varianta Prestige ph1.
Panouri Usi Logan Ph2 Pe Logan Ph1
Collapse
X
-
Comment
-
mai aveti panouri de ph2??
Numai pt usile din fata ma intereseaza
Comment
-
Si eu ma gandesc sa fac acest upgrade, ideea e, cum se impaca aceste panouri cu interiorul de ph1 in sensul ca plansa de bord si materialul de sub luneta sunt mult mai deschise la ph1 decat la ph2 si nu stiu daca nuantele de culori din ph1 se armonizeaza cu nuanta de culoare a panourilor de ph2. Daca interiorul in ansamblul lui lasa impresia de tiganie mai bine nu mai pun avand in vedere si faptul ca si costul este destul de ridicat-eu sh nu pun.
Comment
-
Cand mai aud pe cate unii... "eu nu pun sh pe masina". Si poate isi ia dumicatul de la gura ca sa faca o modificare la masina. Daca o fata coste 300 de lei pentru ce dracu sa dai 12 milioane cand le gasesti si mai ieftin sh si intr-o stare foarte buna. Nu e ca un chilot sa zici ca l-a purtat cineva. Asa va place voua sa va dati cocosi...
Comment
Comment