Frana De Motor 1,6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ALO68 View Post
    Looking4u nu se intampla nimic daca scoti din viteza fara ambreiaj.scutesti ambreiajul de o munca.nu dauneaza cutiei de viteza sub nicio forma.stai linistit,eu dau a4a la logan fara sa calc ambreiajul
    ce pacat ca nu am citit asta inainte sa ne vedem azi...dar nu-i asa ca ne arati in Sibiu cum ai dai tu din mers a 4-a si cum scoti si bagi in viteze fara ambreaj??? ca noi astia mai tineri si neexperimentati inca folosim ambreajul.
    Last edited by mumus; 25 November 2009, 22:31.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

asta e CRXul ? http://www.youtube.com/watch?v=kKsaHiPLFGs
      masina aia din fata lui e din timisoara ...si scoate best 15.2
      fdm 0,815 0 15,202 16,018 fdm 1,174 0 15,451 16,627 jdm 0,955 0 15,654 16,611
      din rezultatele de la cursa aceea...15.2 best fara timp de reactie ...cu timp de reactie e 16...
      si asta e crxu de la timisoara.
      tm1177 0,877 0 14,844 15,721
      tm1177 0,847 0 14,904 15,752
      Last edited by Cristi_Xp; 25 November 2009, 22:42.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu cred ca 16v simplu poate mai repede de atat:????::::

Comment

sej ce zici tu aici is povesti de adormit copii , eu scot cu 1.6 16v stock + 4 saci de cartofi = 7.2 s ( 0-100 ) , parerea mea ii sa te duci sa canti la alta masa.
          PS: numa bine
          Last edited by LUCian; 25 November 2009, 22:42. Reason: *_*
          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Originally posted by max2009 View Post
            nu cred ca 16v simplu poate mai repede de atat:????::::
            masurat kilometrajul cu telefonul sigur iti da 7 secunde 0-100
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

scuze:::::::::

Comment

Originally posted by LUCian View Post
                sej ce zici tu aici is povesti de adormit copii , eu scot cu 1.6 16v stock + 4 saci de cartofi = 7.2 s ( 0-100 ) , parerea mea ii sa te duci sa canti la alta masa.
                PS: numa bine
                Eu zic ca atitudini de genul asta nu fac bine pe forum. SEJ pana una alta a participat la curse legale, are chiar cateva cupe castigate etc.Si repet, printre cei care vin la legale e destul de cunoscuta masina.
                Cu timpii si etc, asta asa e, sa fim seriosi stim si noi cum se fac cronometrarile pe aici la noi. Asadar sunt relativi timpii si nu cred ca e cazul sa ne legam de ceea ce scrie pe tabelele alea.
                Last edited by bossake; 25 November 2009, 23:06. Reason: edit
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

@sej daca nu ajungi la Sibiu macar spunene din ce oras esti si la ce intalnire vrei sa vii ca sa demonstrezi celor de acolo ca scoti 7,5 sec!!!
                  Dca ai un motor de Ferari V8...V6...V12 sub capota atunci cred si eu ca scoti acest timp.
                  Pana atunci dute la o intalnire a loganistilor din orasul tau!!!!

DE UNDE ESTI???

Comment

eu inca astept filmuletul cu frana de motor...
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Offf topic....Fratilor..@sej sustine ca a facut 300.000 km in 2 ani sau ca a facut intr-o singura zi 2000 de km!!!Voi credeti asa ceva??? Eu nu..
                      Ca sa faci 300000 trebuie sa mergi in fiecare zi 410 km,fie sambata,fie duminica,adica 7 zile din 7 ,730 de zile in 2 ani.
                      Sau ca sa faci 2000 de km in 24 de ore,,,trebuie sa mergi nonstop cu viteza medie de 84 de km/h....fara a mai opri sau a da de ambuteiaje,etc...
                      Ati mai realizat vreunul din voi asa performante???
                      ULUITOR...SINCER VA SPUN ca nu am mai auzit asa ceva!!!
                      De aici si experienta lui la volan precum si afirmatiile lui pe acest thread.

Comment

fra

Originally posted by max2009 View Post
                        scuze:::::::::
                        In legatura cu filmuletul ...

Prietene cum naiba e filmarea asa de lina ... nici urma de vibratii ... de tremurat camera ... nimic. Eu cred ca filmul e facut cu masina pe role sau cu rotile suspendate. Daca erai intr-o masina reala pe un drum real trebuiau sa fie vibratii serioase si miscari ale camerei.

In al doilea rand, in legatura cu cele 7,5 secunde pana la 100 de km/h cu Loganul sej:
                        Renault Clio III cu motor de 2 000 de cmc, 16 valve, 140 de cp si 194 Nm prinde suta in 8,5 secunde. Daca ai pus si tu motor de 2000 cmc pe Logan atunci te cred dar daca ai un 1.6 16v sau orice alt motor de Logan modificat povestea e cusuta cu ata alba. Pune informatii reale pe forum si nu povesti vanatoresti cronometrate cu telefonul.
                        Logan GPL 1.4

Comment

de la lugoj spre timisoara, intepenesti un n70 in volan,se potriveste la fix, drumul e nou nout si vezi ce frumos iasa, sau tu chiar crezi ca am innebunit? pe role? eu am spus sincer, ca 16v nu poate mai mult de atat, v-am aratat, si atat,zic eu

Comment

Max2009 eu nu inteleg ce este cu acel filmulet pus de tine???
                            Ce ai vrut tu sa demonstrezi???
                            Cum merge un logan cu 170 la ora ???

Comment

irelevanta treaba cu filmarea ...
                              stii de ce ? unu la mana... 100 km/h pe bord nu au nicio legatura cu ce inseamna 100 km/h , si 2 la mana fara un aparat cu senzor accelerometric nu stii exact cand pleci cu adevarat de pe loc ...aia inseamna o abatere de pana la 1 sec la plecarea de pe loc, plus mai 1 secunda din cauza ca 100km/h pe bord inseamna de fapt 92-95 ... ca sa nu mai vb ca daca masori 400 m cu masina ... sunt de fapt 350-360 din cauza erorii de km .

Originally posted by bossake View Post
                              Eu zic ca atitudini de genul asta nu fac bine pe forum. SEJ pana una alta a participat la curse legale, are chiar cateva cupe castigate etc.Si repet, printre cei care vin la legale e destul de cunoscuta masina.
                              Cu timpii si etc, asta asa e, sa fim seriosi stim si noi cum se fac cronometrarile pe aici la noi. Asadar sunt relativi timpii si nu cred ca e cazul sa ne legam de ceea ce scrie pe tabelele alea.
                              vezi niste timpi pe acolo... un bmw m5... 15.9 ... logan 16v ... 16.1
                              Last edited by Cristi_Xp; 26 November 2009, 00:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                                Max2009 eu nu inteleg ce este cu acel filmulet pus de tine???
                                Ce ai vrut tu sa demonstrezi???
                                Cum merge un logan cu 170 la ora ???
                                eu am inteles ca a vrut sa arate ca nu merge mai mult de 170... desi..daca mai mergea 10 km cred ca mai urca ceva

si chiar pare real....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google