If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
total gresit. becul pentru benzina de rezerva se aprinde la 5 litri, nu la un numar de km. mai poti parcurge 40, 50, 60, etc km cu 5 l in functie de consumul mediu.
7 litri mai ai in rezervor cand se aprinde becu.
Am facut ~53 km in forja si n-am ramas fara benzina , am facut si 96 km si am ramas fara benzina, mers normal la drum lung 90-120.
Mie mi se aprinde in mod normal cand mai sunt ~53 km de parcurs cu benzina pe care el o indica.De fiecare data se aprinde cand se atinge pragul respectiv.Testat
Exact cum a zis si Octavian,,,la 7 litri mi se aprinde becu..daca merg cu 80/90 km/h((consum la aceasta viteza de 4.6-5%)) in afara Bucurestiului fac vreo 100 de km lejer,,in Bucuresti cam 80 de km((consum de 8/9%)).
Dar nu merg pana la fundul ""butoiului"" alimentez la prima benzinarie,,dar in caz de urgenta maxima stiu cati km pot face cu benzina ramasa de la aprinderea becului in bord.
la mine la 6 litri se aprinde...si asa se cam aprinde la majoritatea prietenilor care au logan...nu la un anumit nr de km...daca a mea consuma 11-12% pe oras inseamna ca trebuie sa se aprinda becul la 9 litri
La mine am vazut ca se stinge ultima pavela si in scurt timp se aprinde becul de rezerva.
CB inca mai indica autonomia, pana la 78 km, dupa care indicatia dispare.
Am alimentat imediat cu 6.9 litri si s-au aprins primele 2 pavele.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment