eu va las sa va certati dar va zic asa... de unde stie masina ca e in a5a??? are senzori ceva?cablaraie? ptr ca daca nu stie in ce viteza e nu stie cand sa se limiteze si atunci limitarea e data de faptul ca atat duce masina... tineti cont ca , cutia de pe 1.6 16v e jr5 ca pe diseluri
1.6 16v
Collapse
X
-
In functie de viteza ''citita'', eu cred ca stie in ce treapta e. Computadoru are ma gandesc , niste valori maxime in memorie care pot fi atinse in toate treptele. Deci e posibil...
Mai sa sti ca-s destepte computadoarele astea, stiu multe sa faca si cred ca il poti ''minti'' numai daca ii dai sa citeasca alte valori, si el ca un robotzel , se conformeza (remapare).
Comment
-
E facut cu piese din Turcia, Spania si chiar Romania. Nu stiu unde e asamblat, dar tind sa cred ca in Turcia, unde se fac si cele de Megane.
Comment
-
Daca nu imi va face probleme, nici nu conteaza unde e facut. Numa sa fie fiabil. Motorul de pe supernova cu care ma plimb acuma, are 110.000km, e facut in spania, si am schimbat pompa de apa acu 2-3000 de km. In rest nimica la motor. (radiatorul nu se pune :P ) Cam asta sper si de la motorul asta de 1.6
Comment
-
cristi 110.000 e o nimica toata... eu am o dacie din 97 motoru inca e sigilat si am la bord intre 150-180de mii(am kilometraju stricat de multi ani nu mi mai indica pe contuarul mare doar pe cel mic imi arata si viteza)
deci eu zic ca 1.6 16v va duce lejer 300de mii...
PS. motoru de care vorbeam ce-i drept e cam terminat are nevoie de o noua garnitura de chiuloasa si cred ca ar mai duce vreo 20de mii... problema e ca scapa compresie
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by SUPERCARmotorul 1.6 16v duce lejer 200 000km pana la prima segmentare
Totusi eu zic ca duce mai mult si motorul de Logan, nu cred ca are o durata de viata atat de mica.
Comment
Comment