1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si la mine la fel treapta a III a 3000 ture 65 Km/h si daca nu ma insel eu e si un pic normal sau poate ma insel 1,6 are 90 de CP si 1,6 16V are 105 CP eu cred ca e bine diferenta.
    E normala aceasta diferenta cred.

Comment

• N-are nici o treaba puterea dezvoltata cu viteza la o anumita turatie, atata timp cat are aceleasi rapoarte, viteza e identica.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• cutiile sunt identice ca rapoarte de transmisie, domnilor...deci daca au aceleasi factor de demultiplicare, de ex 10:1, cum sa obtii turatie diferita la iesire cand intri cu aceeasi turatie? 3000/10=300 intotdeauna, indiferent de numarul de valve. nu ma luati acum ca daca puneti benzina de 100, aveti cu 300rpm mai putin la aceeasi viteza, am avut si de-astia care fac chiptuning la cutia de viteze (mecanica 100%) schimban benzina sau softul...
        ceqasurile vostre de mana merg mai incet decat un ceas mare de perete? aceasi reductie o aveti, desi puterea arcurilor e clar inferioara la ceasurile mici. acum are sens explicatia cu eroarea de viteza?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• am testat si eu, cu tot cu GPS .... (masina e 1.6MPI 8v, gume normale pe ea):

3000rpm - 64-65KM/h pe bord; 59-60KM/h pe GPS)

S.
          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
            normal in jur de 60 ar trebui sa indice...pe ambele ...
            merci Silviu,asa zice si poza aceasta...deci myth busted !
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ci eu confirm chestia cu gps-ul, masina indica o eroare de 6 km
              http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
              жалюзи плиссе

Comment

• baieti spuneti-mi si mie...voua vi se misca acele in mers aiurea
                mie unu cateodata in mers si turometrul si vitezometrul scad putin si cresc la loc(asta se int repede)e vreo problema???

Comment

• La mine numai turometrul a facut asa. Cade vre-o 500 rpm si apoi revine(cam intr-o secunda). Mi-a facut de vre-o 4 sau 5 ori in aproape 2 ani da am intrebat la service si mi-au spus ca nu are nimic(cred ca e eroare de citire turatie sau ceva eroare la motoras)
                  fara linkuri externe

Comment

• si la mine a facut o chestie de asta turometru de vreo doua ori da acum s-a linistit.si in testul facut de aia de la auto show prestige avea o eroare de 7 km masurat cu nu stiu ce aparatura omologata .
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by GJ-85-SRY View Post
                      baieti spuneti-mi si mie...voua vi se misca acele in mers aiurea
                      ...................
                      Da.
                      La toate face asa, inclusiv dizal.
                      Pica ~500 rpm (si kilometraju pica) si revine repede la valorile reale, adica alea normale.

PS: Margelatu - nu se linistesc, nu le vezi tot timpul cand fac ( pt ca ar insemna sa stai numai cu ochii pe ceasuri).

Comment

• ms am crezut ca e o problema
                        ms

Comment

• Da esto o problema cu masa de scad acele indicatoare!dar nu-i nimic grav!
                          Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• azi am observat si eu 'caderea' pe turometru: eram la 3700 si brusc o cadere pana in 3500 - totul foarte rapid...

am incercat dupa aia sa mai repet comportamentul dar fara succes..

Comment

• ms
                              chiar vruiam sa ma duc cu ea la doctor

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                                confirm ca am 65 la 3000 rpm in a3a ...
                                Astept alti posesori de 1.4 sau1.6 sa ne spuna cat au in 3a la 3000rpm
                                La mine la exact 3000 rpm pe tr III kilometraju sta intre 60 si 65 , deci ar fi un 62-63/, asta pot confirma, NU 65.
                                La 65/h am ceva peste 3000 rpm.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google